Mooie woorden en sprekende letters

Broodtrommelliefde
Broodtrommelliefde

Een beeld zegt meer dan duizend woorden… een bekende uitspraak. En ja, dat kan. Maar woorden kunnen ook zoveel beelden oproepen. En letters zijn al beeld op zich. Dit ter zijde… Vandaag een aantal items met woorden en letters die ieder een eigen verhaal hebben. Ik vond ze bij Love Peace & Joy.

Broodtrommelliefde: Ik kan me zo voorstellen dat zowel jijzelf als je kind hier plezier aan beleeft! Kaartjes met aan de ene kant liefdevolle, positieve berichtjes en aan de andere kant weetjes over gezonde voeding. Kun je niet elk moment van de dag bij je kind zijn, dan denk je spelenderwijs toch aan elkaar op deze manier. Met een kleine boodschap. Mooi is ook het verhaal van de ontwerpster die de kaarten maakte. Je leest dit hier. De patronen en kleuren zien ze er super vrolijk uit en voor de wat kleinere kinderen zijn er kaarten met hoofdzakelijk pictogrammen.

Letterbehang van Lavmi
Letterbehang van Lavmi

Voor de (kinder)kamer zag ik dit stoere behang met letters van Lavmi, ontworpen door de Tjechische ontwerpster Babeta Ondrová. Een mix van fantasievol en modern. Het behang is er in 3 varianten: wit met zwarte letters, donkerblauw met witte letters en grijs met witte letters. Niet alleen mooi voor kinderen… Ikzelf zou dit zo gebruiken voor mijn werkruimte.

DIY boeken uit de serie ‘Wat ik je graag wil zeggen…’
DIY boeken uit de serie ‘Wat ik je graag wil zeggen…’

Echte conversaties of geschreven herinneringen en verhalen delen met je vader, moeder, beide ouders, opa, oma of vriend kun je met de DIY boeken uit de serie ‘Wat ik je graag wil zeggen…’. Met deze boekjes maak je op een eenvoudige en creatieve manier een persoonlijk cadeau. Mooi om dingen met elkaar te kunnen delen! Tevens een tip voor vaderdag!

Alfabetposter / schoolplaat
Alfabetposter / schoolplaat

Voor een vintage-look plaatje aan de muur zijn er natuurlijk nog steeds de schoolplaten! Zelf had ik ooit een echte oude, maar heb deze inmiddels verkocht. Spijt van? Hmm misschien. Geen idee of er op deze manier nog geschreven wordt tegenwoordig, maar met wat nostalgie in huis is niets verkeerd dacht ik zo. De poster Alfabet is bedrukt op eco vriendelijke inkt op stevig papier en vervolgens gelamineerd. Boven en onder is de poster bevestigd aan twee houten stokken. Een echte eye-catcher!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)