Mooie uurwerken

Effen, print, kleur, zwart-wit, je zegt het maar!
Effen, print, kleur, zwart-wit, je zegt het maar!

Op tijd komen, daar heb ik altijd een beetje moeite mee… Of ik kom heel vroeg of net te laat. Precies op tijd vindt ik lastig. En daar helpt het feit dat ik geen klok in mijn huis heb hangen misschien niet echt aan mee. Dus ben ik maar even online op pad gegaan om wat inspiratie op te doen voor een mooi (m)uurwerk. Sinds kort is er op Flavourites een nieuwe shop te vinden; Dutch Sprinkles. En dat komt goed uit want zij hebben 90 wandklokken ontworpen. Strak, eenvoudig en opvallend!

Ik dacht er een paar favorieten uit te halen maar ik kan je zeggen: een keuze maken is niet makkelijk! Stuk voor stuk zijn ze mooi en naar je eigen style te maken door de kleur rand te kiezen die bij jou interieur past. En wil je écht iets persoonlijks? Ontwerp er zelf 1, met een eigen patroon of foto!

Een toevoeging voor je interieur.
Een toevoeging voor je interieur.

Een ‘ouderwets’ tintje een klok, daar hou ik ook wel van! En deze klokken van Kloq zijn te vinden bij Hoeked. Duidelijk geïnspireerd op de pendule. Ken je die nog? Bij je ouders of opa en oma heeft deze klok vast wel in huis gehangen, of nog. Deze nieuwerwetse versie heeft een mooi en strak design. En het uurwerk en de slinger van deze klok is aan te passen in je favoriete kleur. Hoe leuk!

Deze kleur blauw is toch wel mijn favoriet!
Deze kleur blauw is toch wel mijn favoriet!

En dan heb je de Kit-Cat klok van Froufrou’s met bewegende ogen en swingende staarten. Als wij daar niet blij van worden! Deze Amerikaanse klokken stammen uit de jaren 30 en zijn nog steeds enorm populair. Toentertijd bedacht om meer positiviteit in de huishoudens te krijgen maar dat is toch altijd welkom?!

Miauw!
Miauw!

Wauw! Ik hou van cijfertjes maar deze ‘woordklok’ heeft me! Geen cijfers maar woorden om de tijd af te lezen. De letterborden zijn helemaal hot op dit moment en daar heeft deze klok wel een tikje van weg. I’m in love!

Super stijlvol.
Super stijlvol.

Als ik nu niet meer op tijd kom…

reacties op dit blog (1)

09 november 2017
Betsy
Super leuk artikel weer Berthilde.. wow.. genoeg inspiratie voor n mooie klok.. Hoogste tijd voor n Nieuwe (klok) Tijd..I am in Love to
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)