Mooie plannen

Mooie plannen...
Mooie plannen...

Ik ontving deze ochtend een inspirerend mailtje van Kristel, de eigenaar van de webshop Vormgevoel.nl. Over to do lijstjes en dingen die je maar niet gedaan krijgt...

Elke dag heb ik een lijstje met werk- en privedingen om te gaan doen die dag. En hoe vaak komt het wel niet voor dat ik een aantal van die dingen weer mee neem naar de volgende dag... Niet omdat ik niet productief ben, ik werk ontzettend gefocust maar ondanks dat komt er zoveel tussendoor via de mail of social media. En ik betrap mezelf er steeds weer op dat ik die doorgaans wat kleinere, snelle klusjes altijd 'even' oppak met als gevolg dat ik dus weer niet gedaan krijg wat er op mijn originele to do lijstje staat. Jammer. Ja, ik baal daar af en toe best van, ik houd gewoon van 'klaar' en 'netjes'.

En daar was Kristel, met haar planboek!
En daar was Kristel, met haar planboek!

Kristel schrijft in haar mail: 'Heb jij dat ook? Je hebt allemaal plannen wat je gaat doen en aan het einde van de dag is er weinig van terecht gekomen. De dag is weer voorbij gevlogen, er kwam hier en daar nog wat tussen, even online, even dit en even dat, en de dag is weer voorbij. Je hebt een plan nodig!' - Nou, kom maar op met dat plan Kristel! Ze verwijst in haar mail naar haar planboek die ze ooit voor zichzelf heeft gemaakt. Ze liet er destijds 20 exemplaren extra van drukken en plaatste die op Facebook. Het werd een succes! Natuurlijk; ik ben écht niet de enige die deze dagelijkse frustratie voelt!

Check haar webshop Vormgevoel.nl voor alle mooie grafische producten die ons zullen helpen bij het beter plannen
Check haar webshop Vormgevoel.nl voor alle mooie grafische producten die ons zullen helpen bij het beter plannen

Sinds het succes van haar planboek is Kristel meer dan ooit met 'plannen' bezig, met het maken van producten die jou en mij hierbij helpen. Check haar webshop: heel veel planners van weekplanners, familieplanners tot maandplanners. Mooie, strakke ontwerpen om het vooral overzichtelijk te houden. Maar mét inspirerende quotes om het leven een boost te geven: Plan your Work & Work your Plan! Ik heb zin in morgen, dan ga ik beginnen met een schoon planboek, dank Kristel!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)