Mooie (kraam)cadeaus

.
.

Stel, je bent zwanger en moet nog de babykamer inrichten. Of je zus/vriendin/collega is net bevallen en je zoekt een origineel cadeautje... KiddyColors is the answer. Echt waar. Want deze nét gerestylde webshop maakt niet alleen heel leuke producten zoals naamslingers van stof en mobielen, maar het verhaal achter KiddyColors is ook echt prachtig. 

Hte is alweer een tijd geleden dat ik bij Renske van KiddyColors op bezoek was. Nu nemen wij wel vaker een 'kijkje achter 't scherm' van de leukste webshops maar eh... KiddyColors zit dus in Thailand, hè. Renske woont daar met haar (Hollandse) gezin. Toen Renske me uitnodigde eens langs te komen, riep ik meteen 'ja'. Wist Renske veel dat ik een reis naar Thailand gepland had en écht zou komen! Het was superleuk. Alsof we elkaar al jaren kenden hadden we leuke gesprekken van ondernemer tot ondernemer, liet Renske haar atelier zien en dronken we wat bij haar in de tuin. Anyway: lees het interview dat ik met haar had hier anders nog eens terug. Het meest bijzondere aan Renske's verhaal is nog wel dat ze als Nederlandse in Thailand een business heeft opgezet waardoor een heel team van vrouwen nu een eerlijk loon verdient en werkdagen maakt waarbij ze veel bij hun kindjes kunnen zijn. Renske doet ontzettend veel goed werk voor deze dames, dankzij de verkoop van haar KiddyColors producten. Echt iemand met een hart op de juiste plek!

.
.

Laatst mailde Renske: er zat een restyling aan te komen. Een nieuwe website, nieuw logo, nieuwe saus over de producten... Altijd leuk, natuurlijk. En nu zag ik dat de boel online staat. Wow! Wat is het mooi geworden. En wat een vrolijke, frisse foto's. Ik heb met eigen ogen gezien hoe al deze accessoires van stof met de hand gemaakt worden door die lieve Thaise en Birmese vrouwen. Hoe iedere naamslinger met liefde wordt samengesteld door deze vrouwen, die alles werkelijk perfect maken. 

.
.

Als je toch zo'n naamslinger cadeau krijgt omdat je net een kindje hebt gekregen... Hoe leuk moet dat zijn. Of zo'n kasthanger. Of een mobiel, gemaakt met verschillende figuurtjes. Ontzettend leuk en samen te stellen in de kleuren die passen bij je interieur.

.
.

Ook een topcadeautje: de verjaardagsslinger. Moet je gewoon meteen laten maken als je kleintje 1 wordt. Je krijgt er namelijk een hele reeks aan getallen bij, waardoor je elke jaar weer die feestelijke slinger in geupdate versie voor de dag kunt halen. Nouja, ik zou 'm gewoon laten hangen, het hele jaar. Wel op tijd bestellen, want de producten worden dus in Thailand gemaakt en worden ook vandaaruit verzonden!

.
.

Ik zeg: tip je vriendinnen om hier het eerstvolgende cadeautje te kopen. Wil je een van deze mooie items op je verlangslijst zetten voor Sint of kerst? Je bent nog op tijd met bestellen! Spread the word, zou ik zeggen.

.
.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)