minimalistische key items

Bellamy
Bellamy

Na de kerst was ik helemaal klaar met die overvolle kledingkast. Ondertussen had ik op Pinterest zoveel minimalische levensstijl plaatjes gezien dat ik dat ook wilde! Minder overbodige items en meer echte key items, producten die echt goed zijn en mooi blijven. Hieronder een lijstje van mijn beste key items.

Ik ben een koukleum eerste klas dus een echt dik vest kan niet ontbreken in mijn kledingkast. Omdat ik allergisch ben voor wol kan ik alleen cashmere en merinowol dragen. Wat een luxeprobleem, want dat zijn de allermooiste wolletjes die er bestaan. Bij Bellamygallery.com maken ze daarvan voor een eerlijke prijs zachte vestjes en warme truien, een echte musthave!

Nummer16
Nummer16

Oke, een goede jeans kost gewoon veel geld, ik weet het. Maar de pasvorm is dan ook echt om te zoenen. En hij gaat lang mee, want wassen hoef je hem nauwelijks. Eens in de twee maanden is meer dan genoeg. Even uithangen terwijl je aan het douchen bent is voldoende. Deze van Nummerzestien.eu is qua pasvorm helemaal perfect.

Coisa
Coisa

Een sjaal kan niet ontbreken. In de winter bij je jas of trui en in de zomer voor over je jurkje of voor bij een late avond buiten. Deze sjaals van Coisa.nl worden gemaakt van 100% biologisch katoen en dus ook helemaal kriebelvrij! Top item dus.

Toms
Toms

In de zomer moet je iets aan je voeten hebben dat zowel in het warme weer als met een Nederlands fris windje volstaat. Toms van Shoptoms.com zijn mijn nr.1 item in de zomer. Ik koop ieder jaar een paar en loop ze dan in twee zomers helemaal af. Ze zijn charmant en kunnen zowel onder een strakke spijkerbroek als onder een elegant jurkje.

Sophiestone
Sophiestone

Als laatste nog wat key items die ook niet mogen ontbreken. Een mooie blouse, een super elegant jurkje (zowel voor werk als voor een feestje) en een zwart rokje wat je overal weer mee kunt combineren. Alle items van Sophiestone.nl worden met zorg voor mens en natuur gemaakt, dat is ook nog eens mooi meegenomen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)