Mijn top 5

Het blijven fascinerende tekeningen van Fiep. Helemaal op zo’n witje!
Het blijven fascinerende tekeningen van Fiep. Helemaal op zo’n witje!

Mijn laatste blog van dit jaar is een feit. En dat is een mooie tijd om te blikken op (bijna) een jaar bloggen bij Flavourites. De meest prachtige en verrassende webshops zijn er voorbij gekomen. En graag wil ik daarom mijn favoriete top 5 met jullie delen.

Storytiles 
Voor een origineel cadeau (voor jezelf) is Storytiles dé place to be. Iedere keer als ik weer even een kijkje neem wordt ik hebberig van alle kunst op de ambachtelijke witjes. Je hebt ze met humor, een boodschap of pure met nostalgie. En zelfs mijn favoriete tekeningen van Fiep Westendorp staan op een tegeltje. Ik kan er geen genoeg van krijgen! 

Wat vind jij van deze weekplanner?
Wat vind jij van deze weekplanner?

Dreamkey
Ook gek op papier en alles wat daar mee te maken heeft? Dan zit je bij Dreamkey helemaal op je plek. De meest originele inpakpapiertjes, kaarten, planners, notitieboekjes, kalenders, tape en noem maar op. Ik kan mij bij Dreamkey wel een avondje vermaken! En jij ook vast wel.

Persoonlijker kan niet!
Persoonlijker kan niet!

Viamartine
Via instagram delen wij graag leuke en bijzondere momenten met elkaar maar het is helemaal leuk als je deze prachtige plaatjes ook tastbaar te hebben. En het leuke aan Viamartine is dat je bij haar fantastische instagram prints kunt bestellen. Bijvoorbeeld als een kaart, kalender of een magneet. Zo kan je iedere dag nagenieten van deze mooie momenten.

Wist je dat deze borden een eigen label is?
Wist je dat deze borden een eigen label is?

Deens.nl
Een webshop bomvol wooninspiratie. Alles maar dan ook alles is mooi. Heb jij de magneetborden al gespot? Die zijn er in de meest mooie kleuren om je ruimte mee op te vrolijken. Zelfs voor een leuk behangetje kan je er terecht.

Zelf voor de allerkleinsten!
Zelf voor de allerkleinsten!

Soxs
Ja hoe kan het ook anders als koukleum; Soxs. Hier hou ik van, lekker ouderwets gebreide, dikke sokken. Ook al kennen wij hier niet dezelfde kou als in Lapland toch kan ik niet zonder! En wist je dat ze verkrijgbaar zijn voor de hele familie?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)