Met deze tuindecoratie is het lekker buiten leven!

Tuindecoratie van Sissy-Boy
Tuindecoratie van Sissy-Boy

Oh wat kijken we uit naar de zomer. Leker buiten zijn, buiten eten, buiten leven. En hoe fijn is het als je dat (deels) in je eigen tuin kunt doen. Met deze tuindecoratie maak je het buitenleven nóg leuker!

Vier de zomer in de tuin

Uitgebreid dineren in de tuin, ontspannen avonden op het balkon met een goed boek of eindelijk je groene vingers weer in de aarde; de zomer vieren we het liefst zo veel mogelijk buiten. Sissy-Boy staat voor je klaar met de beste tips om het buiten gezellig te maken. Mét natuurlijk de mooiste spullen uit de nieuwe tuincollectie.

Buitenkleden van 1001tafelkleden
Buitenkleden van 1001tafelkleden

Buiten eten

Zo fijn zeg! Nu de avonden langer en warmer worden, is het heerlijk om buiten te tafelen. Maar zorg er wel voor dat je je tuintafel beschermt tegen vlekken van sauzen, omgevallen drankjes en meer van dat al fresco eten en drinken. Bij 1001tafelkleden vind je super mooie tafelkleden voor buiten die waterdicht en vlekbestendig zijn. Ga je voor effen, bloemen of liever een zomers printje?

Deze metalen tuinbank is er in 7 kleuren
Deze metalen tuinbank is er in 7 kleuren

Stijlvolle tuinbank

’s Morgens lekker in het zonnetje een kopje koffie drinken of eind van de middag even borrelen? Dan is deze metalen tuinbank Max ideaal. De rondingen in het metalen zitvlak en de rugleuning maken de tuinbank extra comfortabel, zodat je lekker lang kunt blijven zitten. En de bank van MaximaVida is ook nog eens in 7 kleuren verkrijgbaar, er zit er vast eentje bij die past bij jouw smaak!

Deze onbreekbare glazen vind je bij Mamzel
Deze onbreekbare glazen vind je bij Mamzel

Onbreekbaar glas

Kijk dan hoe mooi deze glazen zijn! Oké, het is niet echt glas, maar mooi zijn ze wel. En omdat ze niet van glas zijn, kun je ze prima meenemen naar die picknick in het park of naar het strand. Er zijn waterglazen, wijn of champagne, een mooie grote kan en schalen voor je fruitsalade of fruit punch. Enjoy the summer!

LED lichtslingers van Cottonball Lights
LED lichtslingers van Cottonball Lights

Lekker lang licht

Als je het nog niet door had, wij kijken dus écht uit naar die lange, warme zomeravonden! Hele avonden op een terras of in de tuin. En dan is het wel handig als er nog een beetje sfeerlicht is. Deze LED lichtslingers van Cottonball Lights zien er super gezellig uit en geven een subtiel licht. Je kunt ze in 1 of meerdere kleuren kiezen of zelf samenstellen. Er passen 20 tot 60 lampjes aan de lichtslinger!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)