Review: met deze truc worden je tanden weer fris en wit

Review: met deze truc worden je tanden weer fris en wit
Review: met deze truc worden je tanden weer fris en wit

Je kent ze wel: van die influencers met blinkend witte tanden - pling - die bijna pijn doen aan je ogen. Toch zijn veel mensen zich bewust over hun lach, en dan vooral over de kleur van hun tanden. Gele tanden vindt niemand fijn, maar zo’n dure behandeling om je gebit witter te krijgen doe je ook niet zo snel. En mind you: het bleken van je tanden doet echt veel pijn als je gevoelig tandvlees hebt. En dan kunnen ze leuk zeggen 'Wie mooi wil zijn moet pijn lijden' maar hé - dat kan anno 2024 heel anders! 

Say no to plastic 

Dat bleken van tanden moest toch anders kunnen, vond Smyle, een Nederlands bedrijf dat als doel heeft onze badkamers vrij van plastic te maken. Wereldwijd verdwijnen er namelijk zo’n 1,5 miljard plastic tandpasta tubes in de natuur. Zulke cijfers waren voor Smyle een echte eyeopener. Tijd voor onder andere duurzame (van bamboe gemaakte) tandenborstels en plasticvrije tandpasta. Geniaal, toch?

Easy way, easy smile 

Tandenborstels en tandpasta hadden ze dus al, maar sinds kort verkoopt Smyle ook een duurzame whitening kit die wij mochten testen. En geloof ons, dit werkt echt fantastisch! De Smyle Whitening Kit zorgt voor een volledig professionele whitening, zonder alle agressieve chemicaliën die tandenblekers vaak bevatten. Daarnaast voorkomt Smyle de vaak bijkomende tandgevoeligheid. Oeh... geweldig pluspunt. Hoe ze dit doen? Easy. De formule van de whitening kit bevat geen schadelijke chemicaliën of kunstmatige smaakstoffen, maar doet wel wat 'ie moet doen. Smyle is dus niet alleen goed voor de natuur, maar ook gezond voor je gebit. 

De whitening kit bevat een glazen flesje, een houten applicator en twee herbruikbare bitjes voor je boven -en ondertanden. Super easy to use, want binnen 15 minuten per dag heb je binnen 10 dagen tot wel 7 tinten wittere tanden. Geen paniek: hiermee krijg je geen Gerard Joling tanden, maar wel een natuurlijke opfrisser. And to be honest, wie wil dat nou niet?

Whitening gel 

Het enige wat je hoeft te doen is van tevoren de bitjes goed heet te maken, om ze vervolgens stevig aan te drukken tegen je tanden. Hierdoor worden de bitjes gevormd naar jouw gebitsvorm, zodat de gel tussen alle hoekjes en gaatjes kan komen. Daarna schep je een goede klodder van de whitening gel in de bitjes. And - you’re ready to go! Vijftien minuutjes wachten en klaar ben je. Dit doe je tien dagen achter elkaar, zodat je tanden steeds iets frisser wit worden.

De Smyle whitening kit is niet alleen super makkelijk om te gebruiken, het spulletje ruikt en smaakt ook nog eens lekker naar fris menthol! En het resultaat? Onze tanden zijn echt een tint frisser en witter geworden. Ze voelen extra schoon, zonder dat we aan de slag zijn geweest met aggressieve chemicaliën. Helemaal blij dus met Smyle

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)