Met deze opbergers is opruimen een makkie

Ze blijven leuk, deze kleurrijke kratjes!
Ze blijven leuk, deze kleurrijke kratjes!

Hoera, we zitten in een nieuw jaar! Een jaar met nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen, nieuwe to do en bucketlists én nieuwe gewoontes. Op veel van die to do lists staat ‘minder spullen’. Snappen we wel, want minder spullen betekent minder opruimen en dat klinkt ons als muziek in de oren. Mocht je nou de rest van de vakantie nog willen gebruiken om op te ruimen of te ontspullen, dan laten we je hier alvast een aantal leuke en handige opbergers zien waarin je je kerstballen, keukengerei, speelgoed en ander rondslingerend goed kunt bewaren.

 

Ze blijven leuk, deze gekleurde stapelbare opbergkratjes, en je kunt ze in elke ruimte in huis gebruiken. In de keuken voor groente of fruit, in de kinderkamer voor speelgoed, in de badkamer voor verzorgingsproducten en, eh, wc-rollen. Ze zijn er in verschillende maten, kleuren en merken. Deze linker zijn van Ay Kasa en die aan de rechterkant van Hay

Opgeruimde eyecatcher
Opgeruimde eyecatcher

Rondslingerende tijdschriften en boeken zijn verleden tijd! Met een tijdschriftenrek maak je van je lectuur een echte eyecatcher. Heb je kleine kinderen? Dan zet je op de laagste planken kinderboekjes. Je eigen tijdschriften, mooiste lifestyle en kookboeken zet je lekker in het zicht. Deze knappe witte vonden we bij Maximavida, en is er ook in het zwart.

Strak en minimalistisch
Strak en minimalistisch

Wil je losse spullen uit het zicht opbergen, maar wel in de buurt houden, dan zijn afsluitbare opbergdozen een goed idee. Deze set van 2 van House Doctor heeft een prachtige grafische print en magneetsluiting met messing afwerking. Of wat dacht je van deze stapelbare opbergdozen Paper Pulp van Ferm Living? Super lichtgewicht, van gerecycled papier pulp en stapelbaar. Handig, mooi en minimalistisch.

Natuurlijke opbergers
Natuurlijke opbergers

Wow! Deze juten mandjes van Lisomme vinden we echt te gek! Heel mooi in de badkamer voor al je losliggende accessoires, washandjes en ander klein spul. Je kunt set van twee mandjes uitbreiden met een grote wasmand, heel handig. En deze hangmand van zeegras is ook al zo mooi. Sla een mooi haakje in de muur en hang ‘m op, bijvoorbeeld in de hal voor handschoenen, sjaals en mutsen.

Twee-in-één voor op je bureau
Twee-in-één voor op je bureau

Ook je werkplek kun je gemakkelijk overzichtelijk houden als je een paar mooie opbergers gebruikt. Check The Oak Man Lebowski. In deze houten bal kun je prima die spullen opbergen die je dagelijks gebruikt, je lievelings pennen bijvoorbeeld. Of je stopte de bijgeleverde glazen vaasjes voor takjes en bloemen! Twee-in-één, daar houden we van. Ook leuk, deze Storage Mono van Monograph. Verkrijgbaar in groen, oranje en brushed silver is dit een handige en kleurrijke opberger voor op je bureau. Fleurt je werkplek meteen van op!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)