Message in a bottle

Gelukspopjes
Gelukspopjes

Hte is ons twee keer gebeurd: we lieten de kinderen een fles met een briefje in het water gooien, en maanden - nee jaren - later kregen we een reactie. De eerste keer gooiden we de fles in Frankrijk de Middellandse Zee in. Een jaar later kregen we post uit Italië. De tweede keer lieten we de fles achter tijdens een zeiltocht langs de oostkust van Australië. Bijna twee jaar later werd de fles gevonden op het uiterste noordoostpuntje van Australië en kregen wij een brief van de vinder. Bijzonder, toch? Flessenpost heeft iets magisch. De webshop Birambi - sinds deze maand te vinden bij 'nieuw' vindt dit nou ook, en ontwikkelde een geweldig cadeau-concept, gebaseerd op oude, vertrouwde flessenpost.

Nu er weer massaal afscheid wordt genomen van juffen en meesters, zijn de cadeautjes (chocola, bloemen, kaarten) niet aan te slepen. Wil je je kind écht origineel voor de dag laten komen? Dan is zo'n presentje van Birambi wel héél erg leuk.

Theeblaadjes
Theeblaadjes

Een reageerbuisje gevuld met gelukspopjes, of met theeblaadjes. Of ook leuk: met badzout.

Miniposter
Miniposter

Bij Birambi koop je alle producten in een buisje. Ja, ook zo'n A5-poster. Wat een prachtig idee, en bovendien: super origineel!

Sieraden
Sieraden

Ik vind het assortiment sieraden van Birambi sowieso erg mooi en fijntjes, maar op zo'n bijzondere manier verpakt wordt het écht een cadeautje. Daarbij zijn de prijsjes heel klein en fijn gebleven. Maakt het extra leuk om zo'n cadeautje te geven. Een leuk idee voor de juf?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)