Maximaal cocoonen in je huis en tuin!

Lockerkast oud roze
Lockerkast oud roze

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb in deze bizarre tijd heel erg de behoefte om het in en om mijn huis super gezellig en comfortabel te maken en me te omringen met vrolijke kleuren. Wat een geluk dat ze bij MaximaVida goed begrijpen wat je nodig hebt om je huis een nieuw look te geven! Ik zocht eigenlijk een handige kast voor in de kamer van mijn zoontje, maar zag hier zoveel leuks dat ik wat langer bleef hangen dan gepland...

Helemaal blij word ik van de metalen lockerkasten. Nu had ik die eigenlijk in gedachten voor de kinderkamers, maar deze vier verschillende modellen misstaan zeker niet in je woonkamer. Het geeft een industriële uitstraling aan je interieur als je kiest voor de matte, warme kleuren of juist een speelse knipoog als je gaat voor bijvoorbeeld roze of aqua!

Mijn persoonlijke favoriet
Mijn persoonlijke favoriet

Nog niet klaar met je re-styling? Dan kijk je natuurlijk ook naar de eettafels. Je kunt kiezen voor kant en klaar, maar je kunt je ook helemaal uitleven op een naar eigen wens samengesteld exemplaar. Je kiest een blad in de vorm, maat en materiaal naar wens en daarna leef je je uit op de tafelpoten. En voilà, jouw eigen unieke tafel! Mijn persoonlijke favoriet: teak tafelblad Sunda met de schuine zwarte metalen poten New York.  Dat wordt heerlijk tafelen! Of werken in mijn geval.

Voor dochterlief
Voor dochterlief

Nu merk ik dat we hier in huis na drie dagen thuis werken en leren wel toe zijn aan wat meer orde. Overal ligt speelgoed, huiswerk, papieren en niet te vergeten laptops en tablets! Ik zag bij MaximaVida super praktische en ook nog eens hele mooie draadstalen bijzettafels en memoborden. Die bijzettafel kan zoonlief mooi gebruiken voor het opbergen van zijn speelgoed. Houten deksel erop, en je bijzettafel is klaar voor gebruik. En dochterlief zal helemaal happy worden van de memo/tijdschriftenborden! Twee naast elkaar: één voor huiswerk en planning, één voor foto’s, leuke plaatjes, tijdschriften, plantje eraan hangen. Hmm, is twee wel genoeg? Misschien toch nog een houten wandrek ernaast…

picknicktafel voor groot én klein
picknicktafel voor groot én klein

Met dat heerlijke lentezonnetje van de afgelopen dagen, plus de maatregelen waar we allemaal te maken hebben vanwege het corona-virus, heb ik ontzettend veel zin om de tuin flink onder handen te nemen. Fleurige lentebloeiers erin en tuinmeubels weer naar buiten. Hoe heerlijk is het om samen in het zonnetje te lunchen aan zo’n te gekke picknicktafel! Tip: ook verkrijgbaar in kinderformaat. Heb je een minder ruime tuin of balkon, dan zet je precies op dat zonnige plekje een fijne tuinbank, met een vrolijk kussen voor extra comfort. Van mij mag de zon elke dag schijnen!

Happy tipi times!
Happy tipi times!

Ook leuk: de buitenkleden van gerecycled plastic. Ideaal voor op je terras, als picknickkleed of in je voortent op de camping. Wij gebruiken hem, zowel binnen als buiten, als onderkleed voor de tipitent (inside tip: de tipitenten van MaximaVida zijn nu in de aanbieding!).

Maximaal cocoonen in je huis en tuin!
Maximaal cocoonen in je huis en tuin!

Heb je nou toevallig net als ik ook nog een kat? Check dan de houten kattenhotels. Zeg nou zelf, dat is toch de ultieme droom van elke huiskat!

Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan bij MaximaVida om de komende tijd maximaal te kunnen genieten van mijn huis en tuin!

 

 

--

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)