Magazine vol mode

Top top
Top top

Kijk eens naar buiten. Het is zalig weer, er zijn nog prachtige zomerse dagen in aantocht. En toch... is het heerlijk om nu alvast even te gluren naar de nieuwe herfst/wintercollecties. Veel ben ik niet van plan te kopen, maar wát ik koop, moet gewoon super zijn. Geschikt voor meerdere jaren en helemaal 'me'. Toen we laatst het nieuwste nummer van ons online magazine Flavourzine maakten - vol met de nieuwste fashion -, werd ik helemaal blij van een aantal items. Blader even mee!

Ten eerste: deze top van By-Bar. Je ziet veel groen deze herfst, hoe mooi! Ik vind deze top prachtig. Een mooi basic kledingstuk. Ik wil dus niet zoveel shoppen, maar eerlijk is eerlijk: deze staat op mijn wishlist.

Mooie regenjas
Mooie regenjas

Deze regenjassen zijn van Rains, te koop bij Goodfibrations.nl. Ik kocht vorig jaar het zwarte exemplaar en ben er ontzettend blij mee. Krijg er ook veel complimenten over: 'Wat een mooie regenjas heb jij!' Hij is mat, ademt heel goed en staat gewoon echt fashionable. En dat voor een regenjas. Ik heb 'm ook geregeld aan als het níet regent, en da's een goed teken! Hij is er trouwens in allerlei kleuren.

Het perfecte jurkje?
Het perfecte jurkje?

En dan dit jurkje van Hemeldress. Need I say more? Ik moet het bekennen. Staat ook op mijn wishlist, en dat is allemaal de schuld van mijn werk voor Flavourites. Het is niet eerlijk. Ik kom gewoon te vaak in de verleiding! Wát een goed jurkje is dit. 

Combineren!
Combineren!

Deze pagina van Suus de Winkel was ook ontzettend leuk om samen te stellen. Ik zocht allerlei mooie items in herfsttinten bij elkaar en moet zeggen: ik vind het resultaat zeer geslaagd. Vooral die driekleur laarsjes, mmmmooooooi!! Laat je inspireren door het nieuwe nummer van Flavourzine en houd ons nieuwsbrieven en social media de komende weken in de gaten: we gaan je nog véél meer modemoois laten zien!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)