Maakt niks uit welke telefoon. Voor iedereen is er iets

Hier vind je de leukste telefoonhoesjes
Hier vind je de leukste telefoonhoesjes

Herken jij je in de volgende situatie? “Shit, mijn telefoon is wéér kapot gevallen. Nou dat gaat me dan weer € 60,- kosten om die te laten repareren, maar dan zou die daarna weer kapot kunnen gaan. Misschien laat ik het scherm gewoon kapot, ik kan de tekst namelijk nog wel net lezen.” Volgens mij zijn er meer mensen dan je zou denken bij wie deze gedachte wel eens in het hoofd speelt. Maar er zijn te weinig mensen die een goed hoesje hebben om hun telefoon te beschermen. 

Leuke accessoire
Een groot aantal gebruikers heeft geen hoesje om hun telefoon, want ze vinden het er niet mooi of hip uitzien. Nu is dat natuurlijk een onzin argument, aangezien hoesjes in zo verschrikkelijk veel vormen en kleuren voorkomen. Denk aan opvallende hoesjes met konijnenoortjes eraan, leuk voor de hippe en vrolijke mensen. Of hoesjes met je favoriete voetbalclub erop, voor de grootste fans onder ons. Vind je dit allemaal maar niks en wil je gewoon iets praktisch, heb je natuurlijk ook hoesjes met een pashouder, of zelfs een bieropener.


Betere bescherming voor je telefoon
Nou zijn er natuurlijk nog meer mensen die zo verstandig wel een hoesje om hun telefoon hebben, maar ook dit is niet altijd voldoende. Er zijn genoeg hoesjes van slechte kwaliteit, die geen bescherming bieden en er alleen maar zijn voor het uiterlijk. Zo zijn er hoesjes die een extra laag bescherming hebben voor het scherm, of extra grote hoesjes voor de onhandigste mensen onder ons. Of voor de wat subtielere mensen onder ons, zijn er natuurlijk ook iets kleinere hoesjes, die wel een rand hebben tot over het scherm en die kan dan ook als transparante versie, zodat het hoesje niet te veel opvalt.


Voor elke telefoon
Nu hoor ik je denken: “Ja, allemaal leuk en aardig, maar ik heb niet zoveel keuze met mijn soort telefoon hoor!” Daar zit je dan fout. Voor elke telefoon is er echt meer dan genoeg keuze. Of je nou op zoek bent naar een vaker voorkomend iphone 11 pro max hoesje of iphone 13 hoesje of een minder voorkomende telefoon zoals de Xiaomi Redmi of de Mi. Bij knaldeals kan je ze allemaal vinden. Daarnaast hebben ze ook nog hoesjes voor alle typen Samsung. Ben je nu toch op hun website, neem dan maar even te tijd om het hele site te bekijken, ze hebben namelijk een gigantisch assortiment aan accessoires en gadgets.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)