Maak er een feestje van!

Laat het eten maar komen, we zitten er klaar voor!
Laat het eten maar komen, we zitten er klaar voor!

Sinterklaas zit weer in Spanje, maar het feest is nog lang niet voorbij! De gezellige kerstdagen komen er weer aan, gevolgd door een knallend oud en nieuw. Ik heb een aantal mooie producten en tips voor je om er dit jaar een mooi feestje van te maken. 

 

 

 

 

Eerlijk is eerlijk, de feestdagen zijn niet compleet zonder lekker eten, en het liefst doen we dat aan een feestelijk gedekte tafel. Krijg je veel bezoek? Dan is het misschien handig om te kiezen voor wegwerp borden en bekers. In de online shop van Pom Pom Party Box vind je geweldige wegwerp items zoals deze kerstboom bekertjes, hippe bordjes met zilveren driehoekjes en té schattige ijsbeer servetjes. Voor mij is kerst niet compleet zonder een cadeautje. Dit jaar doe ik met mijn familie een spelletje waarbij we allemaal 1 cadeau kopen voor een vast bedrag. Elk cadeautje krijgt dan een nummer van 1 tot 6 (we zijn met zijn zessen) en omstebeurt gooien we met een dobbelsteen. Het getal wat je gooit wordt jouw cadeau! Altijd erg leuk om te zien wat voor een creatief bedachte cadeau’s hier tussen zitten.

Een sprankelende jaarwisseling
Een sprankelende jaarwisseling

Ik besteed altijd extra veel aandacht aan het inpakken van mijn cadeau; zeker als je een spelletje gaat doen met de cadeau’s is de verpakking een deel van de fun. Je cadeautje kun je eenvoudig extra feestelijk maken door middel van een mooie strik en feestelijke belletjes. Plak onder de strik wat stukjes kerstgroen, een takje kerst besjes (grote kans dat je een struikje in de buurt hebt groeien) of dennenappeltjes en voilà, jouw cadeau steelt de show!

Creatief inpakken
Creatief inpakken

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder feest decoratie en met deze gouden confetti ballonnen zit de sfeer er voor oud & nieuw direct goed in. Ik stuitte op een leuke snelle DIY waarmee je je champagneflessen en glazen omtovert tot fancy decoratiestukken. Spuit laagje lijmspray (uit een spuitbus) over de gehele fles of de onderkant van je glazen, en dip ze daarna in een bakje met glitter. Herhaal de stappen totdat alles goed in glitter is bedekt, en geef ze een mooi plekje op tafel.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)