Lingerie voor de feestdagen

Lingerie voor de feestdagen
Lingerie voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat de mooiste outfits weer uit de kast getrokken mogen worden. Niet alleen je outfit is belangrijk, maar ook de lingerie die je er onder draagt. Trek jij je mooiste lingerie setje aan of kies jij voor shapewear zodat je lichaam extra mooi in jouw outfit uit komt? In deze blog geven we je een paar tips om goed voorbereid de feestdagen in de gaan. 

Shapewear:

Tijdens de feestdagen wil je het liefst 1 ding, er mooi uit zien. Wij zijn van mening dat iedere vrouw mooi is op haar eigen manier, maar toch hebben sommige vrouwen nog een zelfvertrouwen boost nodig. Iets wat daar zeker bij kan helpen is shapewear. Doormiddel van shapewear kunnen eventuele onzekerheden worden verborgen en de mooie delen van je lichaam worden geaccentueerd. Hierdoor krijgt je lichaam een prachtige vorm. Er is shapewear in veel soorten en maten zodat jij de mooie vormen van je lichaam naar boven kunt halen. Ga bijvoorbeeld voor shapewear met de nadruk op de billen of ga voor shapewear die de nadrukt legt op je taille. Veel shapewear is tegenwoordig naadloos waardoor dit niet tekent onder je kleding. Ideaal als je een strakke jurk aan wilt tijdens de feestdagen! 

Feestelijke lingerie:

Veel vrouwen voelen zich extra mooi in een prachtig lingerie setje. De feestdagen zijn de ideale tijd om hierin goed uit te pakken. Ga jij voor elegante lingerie of liever een sexy setje? Tegenwoordig is het er allemaal. Ook voor dames met de grote cupmaat is er veel keuze. Probeer bijvoorbeeld eens een prachtige PrimaDonna set.

Tijdens de feestdagen hebben veel lingeriemerken ook een speciale feestcollectie. Deze bestaat vaak uit mooie najaarskleuren met een speciale touch. Denk bijvoorbeeld aan een lingeriesetje met mooie glitters, sexy see trough elementen of een elegante broderie. Niet alleen mooi om te dragen, maar hoe leuk is het om een setje cadeau te geven? Origineel en ook nog eens functioneel. Het perfecte cadeau als je het ons vraagt, want iedere vrouw wordt toch blij van mooie lingerie!

Body’s:

Lingerie hoeft niet alleen maar verstopt te zitten onder je mooiste outfit. Je lingerie kan namelijk ook een onderdeel zijn van je outfit. Een mooie body is bijvoorbeeld ideaal om te combineren op een leuke broek of onder een blazer. Het ziet er niet alleen super chique en sexy uit, maar het is ook nog eens super feestelijk. Dit geld ook voor een troselet die als top gedragen kan worden. Voor vrouwen met een grotere cupmaat is het belangrijk dat de body of torselet een beugel bevat, zodat de borsten voldoende ondersteunt worden.

Voor welke soort lingerie ga jij tijdens de aankomende feestdagen? Er is genoeg keuze! Het belangrijkste is dat jij je er goed in voelt!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)