Leuke en hippe relatiegeschenken van deze tijd

Leuke en hippe relatiegeschenken van deze tijd
Leuke en hippe relatiegeschenken van deze tijd

Bedrijven delen vaak kleine cadeautjes uit voor het werven van nieuwe klanten of om bestaande klanten te bedanken. Met deze cadeautjes kun je veel kanten op en er is ook erg veel keuze. Het kan dan ook zeker een uitdaging zijn om het juiste relatiegeschenk te kiezen. Een pen bedrukken met je logo is altijd een goed idee, maar er zijn nog zoveel meer leuke en hippe relatiegeschenken te vinden. We gaan je vertellen wat er nu populair is! 

Een duurzaam cadeau

Duurzaamheid is helemaal hip en staat steeds hoger in het vaandel bij iedereen. Zeker als dit ook een belangrijk punt binnen een bedrijf of je organisatie is, is een duurzaam cadeau een mooie manier om dit aan je klanten te laten zien. Het relatiegeschenk is zo echt een verlengstuk van je bedrijf. Een mooi geschenk kan in dat geval een duurzame waterfles zijn die gemaakt is van gerecycled materiaal. Een fles met het logo van het bedrijf erop zal de persoon elke keer aan je herinneren als hij de fles gebruikt. Dit kan zorgen voor een betere binding tussen klant en bedrijf. 

Lekker creatief aan de slag

In deze drukke tijd die zich veel online afspeelt, vergeten mensen soms hoe leuk het is om creatief te zijn. Ze nemen er de tijd niet voor of weten niet zo goed waar te beginnen. Een relatiegeschenk geven waar ze zelf creatief mee aan de slag kunnen, is dan ook zeker een leuk en origineel idee. Er zijn veel leuke DIY-setjes die je cadeau kunt doen, zodat ze zelf iets leuks kunnen creëren. Dit kan een verfsetje zijn, een diamond painting met een afbeelding gerelateerd aan het bedrijf of zoiets simpels als een puzzel van het bedrijf. Ook al is het iets klein waar ze maar even mee bezig zullen zijn, in de smaak vallen zal het zeker. 

Hippe trendy geschenken

Een hip geschenk dat bij de tijd hoort of onderdeel van een trend is, is altijd een populaire keuze. Zo hebben we tijden terug een hype gehad met fidget spinners en ook USB-sticks, wat een perfect relatiegeschenk was. Momenteel is het geven van zonnebrillen met een logo of gadgets erg trendy en populair. Als je precies weet welke trends er momenteel zijn, zal het ook aan een zakenrelatie tonen dat je op de hoogte bent van de trends en precies weet wat er speelt.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)