Leuke cadeaus voor een housewarming

Leuke cadeaus voor een housewarming
Leuke cadeaus voor een housewarming

Ben je uitgenodigd voor een housewarming? Wat leuk! Kom deze keer niet met een standaard plantje aan, maar geef iets anders. Heb je geen idee wat je dan cadeau kunt geven? Lees dan snel verder. In dit artikel zijn een aantal dingen op een rijtje gezet.

Huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten zijn altijd fijn om te krijgen. Vooral de apparaten die het leven een stukje makkelijker maken zijn erg populair. Check wel goed wat je vriend al in huis heeft. Leuke cadeaus zijn onder andere een luchtkoeler, robotstofzuiger, een airfryer of een stoomkoker. Heb je niet zo’n groot budget? Geef dan bijvoorbeeld een blender, vijzel of handige keukenaccessoires cadeau.

Geef woonaccessoires cadeau

Woont je vriend nog maar net in het huis? Dan kan hij/zij vast nog wel wat woonaccessoires gebruiken. Let op: geef alleen woonaccessoires als je je vriend goed kent. Anders is de kans groot dat je iets koopt wat diegene niet leuk vindt. Dat is erg zonde. Twijfel je toch? Of wil je jouw vriend laten kiezen? Dan kan je bijvoorbeeld een cadeaubon voor een poster geven. Of je kunt diegene vragen wat hij/zij wilt. Op de website gallerix.nl vind je een groot aanbod van leuke posters.

Eten of drinken

Sommige mensen zweren erbij om eten of drinken cadeau te geven. Deze mensen hebben als regel dat ze alleen iets cadeau geven dat op kan gaan. Zo voorkom je namelijk dat je iets cadeau geeft wat diegene nooit gaat gebruiken. Een goede fles wijn is bijvoorbeeld een erg fijn cadeau om te geven, mits je vriend natuurlijk van wijn houdt. Ook zijn er tegenwoordig leuke eet- en drankpakketten te koop. Koop bijvoorbeeld een pakket in een bepaald thema, zoals Italiaans of vegetarisch. Zo kan je vriend meteen goed gebruikmaken van zijn/haar nieuwe keuken.

Geef een cadeaubon

Weet je echt niet wat je cadeau moet geven? Of weet je dat je vriend momenteel genoeg spullen heeft of iets wilt kopen wat veel geld kost? Geef dan een cadeaubon. Kies een cadeaubon die past bij je vriend. Er zijn cadeaubonnen waar je slechts bij één of een aantal winkels spullen kunt kopen. Er zijn echter ook cadeaubonnen waar je veel keuze hebt qua winkels. Hierdoor geef je je vriend meer vrijheid in de keuze om het te besteden.

Vergeet niet een kaartje bij je cadeau te geven. Steeds minder mensen geven meer kaartjes, waardoor het extra leuk is om te krijgen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)