Leuk voor oud&nieuw!

Báng!
Báng!

Nu de kerstdagen achter de rug zijn, kunnen we ons opmaken voor het volgende feest: oud&nieuw! Om het nieuwe decennium spetterend in te luiden, heb ik hier wat leuke tips voor je!

Natuurlijk gaan we knallen. En hé: dat hoeft niet persé met vuurwerk te zijn. Een confettikanon (deze van Partydeco is echt ge-wel-dig) en champagnekurken doen het ook erg goed. Dus: knallen met die kurken! En dan in deze Prosecco-wall inschenken, wat een leuk en feestelijk ding is dit!! 

Alles perfect op elkaar afgestemd
Alles perfect op elkaar afgestemd

Ook zo'n fijne webshop voor al je oud&nieuw uitspattingen is Confettitime. Deze Happy New Year-slinger moet je natuurlijk standaard in huis hebben. Maar kijk eens wat een leuke feestdecoratie er allemaal bij past... Ik vind bijvoorbeeld die papieren waaiers ook erg leuk, of de zwarte sterren. Ze horen standaard in je feestbox te zitten! Hier zie je het hele oud&nieuw-assortiment op een overzichtelijke pagina bij elkaar.

Cheers!
Cheers!

Nog zo'n leuk confettikanon is deze van Jetjesenjobjes.nl met de gouden sterren. En wat dacht je van deze gouden folieballon champagnefles met bijpassend champagneglas

Op naar een te gek oud&nieuwfeest! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)