Leuk en origineel: zo ontwerp je je eigen geboortekaartje

Superleuke geboortekaartjes van Mevrouw Emmer
Superleuke geboortekaartjes van Mevrouw Emmer

Op zoek naar een geboortekaartje? Of heb je een zwangere vriendin,collega,zus etc die naarstig op zoek is naar een origineel geboortekaartje? De kaartjes van Mevrouw Emmer zijn hartstikke leuk en weet je wat zo extra tof is? Je kunt de kaartjes online zelf customizen. Ben je ineens je eigen designer! Hoe het werkt leggen we hieronder uit!

Unieke geboortekaartjes

Ook al is het voor ons persoonlijk alweer een heel aantal jaren geleden dat we een baby kregen en op zoek waren naar dat ene bijzondere geboortekaartje, blijven we altijd speuren naar unieke ontwerpen. Al zo vaak nichtjes en vriendinnen getipt! Hebben we weer een fijn adresje ontdekt, hup, dan delen we het met liefde. Zo ging het ook met Mevrouw Emmer. We kennen haar al jaren van de huisportretten die Marieke - alias Mevrouw Emmer - maakt. In een fijne, frisse eigen stijl maakt Mevrouw Emmer op verzoek de fantastische tekeningen van jouw stulp. Inmiddels richt Mevrouw Emmer zich helemaal op het ontwerpen van vrolijke geboortekaartjes en aanverwante producten. De tekenstijl is zó leuk. Eenvoudig, maar zo mooi. Aandoenlijk ook, door kleine details die de kaartjes net even die fijne finishing touch geven.

Met een vleugje van je favoriete stad
Met een vleugje van je favoriete stad

Zelf kaartje ontwerpen

Nu dacht ik... stel, je wilt een geboortekaartje ontwerpen. Hoe ga je dan te werk? Mevrouw Emmer heeft een handige online tool waarmee je op basis van de bestaande illustraties je eigen geboortekaartjes ontwerp maakt. Je kunt zelf de kleuren aanpassen, details toevoegen of weglaten. En wil je een eigen foto of huisstijlelement terug laten komen? Dan voeg je die heel eenvoudig toe. Zo maak je je eigen geboortekaartje met de toffe basis van Mevrouw Emmer en een vleugje van jezelf. Heel persoonlijk, en toch heel professioneel. Gouden tip: laat de naam van je kindje in goudfolie op het kaartje drukken, voor een extra mooie finishing touch! Dankzij de Rotterdamse roots van Mevrouw Emmer is er trouwens ook een leuke lijn met geboortekaartjes waarop highlights van Rotjeknor zoals de Euromast en de Erasmusbrug te zien zijn. Heb je je hart verloren aan een andere plaats? Vraag Mevrouw Emmer om een gepersonaliseerde illustratie! Hoe leuk. Ze kan echt van alles maken en denkt graag met je mee.

Zelf ontwerpen gaat hier heel gemakkelijk
Zelf ontwerpen gaat hier heel gemakkelijk

Teckel

Maar er is nog iets anders waardoor de kaartjes (en andere producten zoals posters, kraambezoekboeken - natuurlijk in de stijl van jouw geboortekaartje - en verjaardagskalenders) zo leuk zijn. Check die teckelkaartjes. Dat ruwharige hondje Frits ja, dat overal op de website van Mevrouw Emmer opduikt. Zó schattig. Extra tof natuurlijk als je zelf ook een hond hebt. Hier vind je de complete geboortekaartjescollectie met teckel Frits. Tip trouwens van Mevrouw Emmer: begin zo'n 30 weken voordat je gaat bevallen al met het uitzoeken en (laten) maken van je geboortekaartje. Zo heb je tijd genoeg en voorkom je eventuele geboortekaartjesstress! 

Laat je eigen huis tekenen. En kijk die leuke teckel! Hier op een verjaardagskalender
Laat je eigen huis tekenen. En kijk die leuke teckel! Hier op een verjaardagskalender

Tipje
Mevrouw Emmer maakte in het verleden ook skylines van allerlei steden. Geweldig om als poster aan de muur te hangen of om als ansichtkaart op te sturen. De laatste exemplaren zijn nu met fikse korting te koop!

Volg Mevrouw Emmer op Instagram

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)