Lente-opruiming!

Opbergen per drie!
Opbergen per drie!

Hè, hè. De lente komt eraan hoor. Heb je het gehoord? Aankomend weekend zal 't minimaal 15 graden worden! Hoe heerlijk! En tegelijk met de zonnestralen kriebelt dan ook mijn regelmatig terugkerende opruim-manie. Het huis moet crisp & clean zijn. Fris opgeruimd, waarbij al het overtollige spul weg mag en waar de rest zoveel mogelijk opgeborgen wordt. Gek, maar daar kan ik zó blij van worden. Bij de fijne webshop Bynoth.nl zag ik veel leuke opbergers. Mandjes, manden, kistjes en zelfs boeken met een geheime opbergplek. De leukste opbergers heb ik op een rij gezet!

Eerst deze canvas opbergers van House Doctor. Je koopt ze per drie. Handig (zoals op de foto) in het toilet of in de badkamer, maar ik zou ze ook ideaal vinden in mijn werkkamer of in de kinderkamers. Of in de hal, voor de handschoenen! Maar daar wil ik de komende maanden niet meer aan denken... De mandjes zijn zo'n 20 centimeter doorsnede.

Grote was- speelgoed-tijdschriftenmand
Grote was- speelgoed-tijdschriftenmand

Deze mand met de ruitjes ken ik al een tijdje, en eigenlijk weet ik niet waarom ik 'm nog steeds niet gekocht heb. Hij is namelijk mooi, groot, handig én niet duur (€ 13,95). Hmmm... da's heel handig om in de woonkamer neer te zetten, zodat de kids hun spullen erin kunnen doen (eens per week moeten ze 'm dan leegruimen). Zal ik...?

Staat super stylish!
Staat super stylish!

Deze mand met streepjes kun je aan de muur ophangen, een leuke variant op de wasmand die ik net noemde. En dan de draadmandjes. Superleuk en heel handig voor op mijn bureau - of ergens anders in mijn werkkamer. Of in de keuken! Ook leuk! Bynoth.nl heeft dit soort draadmandjes niet alleen in zwart, maar ook in goud en neonoranje. Love it.

Handig voor wasgoed!
Handig voor wasgoed!

En dan is er nog die mooie zwarte mand die je ook kunt gebruiken als plantenpot. Mooi! Als je de bovenkant omvouwt, is hij laag en is 't echt een schaal. Is ook leuk voor op je balkon of terras!

Mooie draadmandjes
Mooie draadmandjes

Deze is ook leuk: een opberger voor bonnetjes, sieraden of ander klein spul dat je niet mag kwijtraken. Een boek zonder letters! Supergoed bedacht, natuurlijk.

Plantenpot...
Plantenpot...

Tot slot deze soort van hippe, frisse gereedschapskist. Die is leuk voor naaigerei - ik ben dat spul altijd kwijt. Of voor je stationery - denk maskingtape, klosjes touw, stempels en kleine notitieboekjes. Of voor de haarspulletjes van je dochter (kom ik ook overal in huis tegen, hahaha). Of voor medicijnen. Het voorbeeld op de foto - als opberger in de keuken - is ook niet slecht. Of misschien toch voor gereedschap?

...of opbergmand
...of opbergmand
Waar had ik die bonnetjes nou gelaten...
Waar had ik die bonnetjes nou gelaten...
Oja: in mijn boek :-)
Oja: in mijn boek :-)
Ook leuk in de keuken!
Ook leuk in de keuken!
Coole gereedschapskist
Coole gereedschapskist

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)