Lelijke eendjes on the road...

Lelijke eendjes on the road!
Lelijke eendjes on the road!

Lelijke eendjes waar je als een blok voor valt: het klinkt onmogelijk, maar het bestaat. Kijk maar eens naar deze exemplaren! De felgekleurde 2CV's van Duckstoer en de authentieke besteleend van Tralaluna. Deze eendjes veroveren je hart, het is liefde op het eerste gezicht en dan heb je nog geen meter gereden. Wanneer je ermee op stap gaat, ben je verkocht! Heb je zin in een dagje 'big-time-smile' met spierpijn in je kaken na afloop, huur een eendje! 

Besteleendje van Tralaluna
De eend van Tralaluna is een Citroen AZU van meer dan een halve eeuw oud! Na een opknapbeurt is deze dame er helemaal klaar voor om met jou een dagje op stap te gaan. Onthaasten is aan de orde wanneer je met je eendje over de Drentse landwegen rijdt. Het besteleendje kan en wil niet hard, dat wordt relaxen dus. Maak het extra leuk voor jezelf door een picknickmand met kleedje mee te nemen voor onderweg. Manilde tipt je de leukste routes en plekjes! Een dagje minder mooi weer? Geen probleem, vervang de picknick door een high tea in een leuk theehuis langs de route. 

De Citroen AZU van meer dan een halve eeuw oud!
De Citroen AZU van meer dan een halve eeuw oud!

 

Tip: neem een picknickmand mee!
Tip: neem een picknickmand mee!

Toeren met Duckstoer
Dieuwke en Geert hebben een aantal prachtexemplaren te huur, in alle kleuren van de regenboog, om de Achterhoek mee te verkennen. Het rijden is even wennen en bezorgt je gegarandeerd je eerste lachsalvo. Het schakelen, de vering, het enorme stuur… na de eerste kilometers ‘waggelen’ in je eendje kun je ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Met mooi weer kan het dak open! Dieuwke en Geert hebben routes voor je uitgestippeld die je dag extra bijzonder maken, je komt op (zand-)weggetjes die je zelf niet vindt. Enne, als je dan toch een dagje weg gaat, neem ook hier een picknickmand mee!

Waggelen maar...!
Waggelen maar...!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)