Lekkers over de post

Mmm... het water loopt me in de mond...
Mmm... het water loopt me in de mond...

Is het niet grappig, dat je tegenwoordig allerlei lekkers over de post kunt bestellen? We vinden het inmiddels heel gewoon om chocola, delicatessen of snoep via de postbode thuisbezorgd te krijgen. Een aantal jaren geleden was dit nog ondenkbaar! Een van de nieuwste aanwinsten op Flavourites is de webshop van Jack Fudge. Driemaal raden wat je hier kunt shoppen...

Mijn smaakpapillen slaan op hol bij het zien bij deze fudge. Ai, ai, ai... Het ziet er werkelijk zalig uit. Citroen-merengue fudge, framboos + witte choco... Super goed in beeld gebracht dus JA, dit wil ik. NU. Meteen. Maar het is maandagavond en ik moet het doen met virtueel lekkers. Snik.

Dit is Jack. Jack maakt verslavende fudge.
Dit is Jack. Jack maakt verslavende fudge.

De aanstichter van al mijn maandagavond-leed is Jack. Jack is Engelsman zo lees ik op de site, en woont sinds 2007 in Nederland. Hij vindt onze taal nog steeds lastig. Maar wat hij kennelijk wél heel goed kan, is onvervalste Britse fudge maken. Doet 'ie zelf. En die smaken, die zal Jack ook wel zelf verzinnen. Man o man, wat een man. De Fudgekoning himself. Jack staat ook op de markt met z'n fudge. Maar niet op mijn lokale marktje in de wijk en dat is maar goed ook, want ik zou elke week een bezoekje brengen aan Jack en tonnetje rond worden. Oeps. Dát is pas fudge-leed.

Ik wil álle smaken proberen!
Ik wil álle smaken proberen!

Ik denk dat ik tóch gewoon maar eens een setje ga bestellen. Van allerlei smaken een blokje, een mens moet durven nietwaar? Of weet je wat, zo'n giftbox moet het worden. Dan adresseer ik 'm aan mezelf en eet ik 'm gauw leeg, voor mijn gezinsleden de kans krijgen. Yummie. Meer online lekkers zie je trouwens onder onze button food - eten&drinken. Kijk maar eens!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)