Lekkere trek?

Food Truck Festival TREK
Food Truck Festival TREK

Wat begon met de Rollende Keukens in Amsterdam is uitgegroeid tot een landelijke trend. Foodtrucks, snoezige caravans met taartjes, poffertjeskramen, stoere campers met ballen... Bijna wekelijks kun je ergens in ons land wel aanschuiven voor een gezellig foodfestijn. Leuk! Starten met borrelhapje, een tafeltje verder happen in een burger, afsluiten met een zoet taartje om vervolgens languit in het gras te liggen uitbuiken, starend naar de sterren die inmiddels zijn verschenen met een achtergrondmuziekje. Krijg je toch trek van?!

Het rondreizende food festival Eten op Rolletjes tovert stadsparken en historische buitenplaatsen om tot openluchtrestaurant, voor jong en oud. De ingredienten van dit gratis festival: keukens op wielen, live muziek en theater. ’t Leuke is dat lokale ondernemers niet ontbreken. Naast eten geniet je van straattheater, zweven in de zweefmolen en zomerse pop, soul en jazz. Neem gerust je kinderen mee, ze kunnen aanschuiven bij de Toverbus, geschminkt worden en proeven van poffertjes op maat. Helemaal fijn, dit reizende restaurant strijkt niet alleen in het westen van het land neer. Ook Arnhem, Deventer en Wageningen komen aan bod!

Lekker buiten eten: Eten op Rolletjes!
Lekker buiten eten: Eten op Rolletjes!

Weten wanneer ze waar zijn? Klik hier!

Festival-proof eten
Festival-proof eten

TREK
Food Truck Festival TREK tovert dit jaar maar liefst 9 stadsparken om tot een groot en gezellig openluchtrestaurant. 10-tallen mobiele keukentjes met enthousiaste koks staan voor je klaar en de BurgeRmeester van TREK heet je van harte welkom. Zang-, muziek-  en theatertalent begeleiden je 1, 2, 3, 4, 5 of 6 gangen diner. Het ontspannen sfeertje, het samen tafelen, de lekkere muziek in combinatie met het culinaire aanbod, de zomer kan voor mij niet lang genoeg zijn! Trek gekregen? Kijk snel hier waar je aan kunt schuiven!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)