Lekker zelf doen

motiflow
motiflow

Komende tijd wil ik mij eens wat meer verdiepen in leuke DIY projecten. Heerlijk vind ik het. Verstand op nul en lekker bezig zijn met je handen. Gelukkig is er bij Flavourites genoeg keus uit leuke shops die producten verkopen waar je lekker zelf mee aan de slag kunt. Dus: doe vooral mee en kijk of er een leuk DIY project tussen zit voor je!

Motiflow. Dit is echt een snoepje waar je mega toffe behangetjes, stoffen en papier kunt scoren. Je kunt zelfs je eigen print uploaden! Zelf even geen inspiratie? Dan kun je door de talloze leuke patronen scrollen en de leukste uitkiezen. En ik kan je vertellen: dat is nog knap lastig met zo veel leuks!

imakin
imakin

Bij iMakin hebben ze heel veel leuke DIY projectjes. Zo hebben ze kits om bijvoorbeeld je eigen stempel maken. Leuk! Zo kun je elke brief naar je lief stempelen met je zelfgemaakte stempel. Of maak bijvoorbeeld je eigen tassel, een (sleutel)hanger van een leren kwastje. Niet alleen zijn de projectjes de ideale bezigheidstherapie, maar ook hartstikke leuk en origineel om iemand cadeau te doen.

nikkidotti
nikkidotti

Last but not least: we gaan lekker oldskool. Bij Nikkidotti hebben ze een borduur kit, en ook nog eens in de sale! Dat wordt dus heerlijk frunikken op de bank. Daarnaast is haken en borduren ook nog eens hartstikke on trend. En leuk voor aan de muur, kun je extra trots op dat eigen kunstwerkje zijn!

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen om lekker aan de slag te gaan, heel veel succes en plezier gewenst!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)