Lekker zelf aan de slag met de leukste DIY trends

De leuskte diy trends
De leuskte diy trends

Een beetje knutselen, iets nieuws maken. Sommige mensen zijn hier echte pro's in. Voor iedereen die nog niet beschikt over onvervalste diy-skills, hebben we hieronder een paar fijne zelfmaak-plannen verzameld. Enne, genieten zit er ook bij!

Een-tweetje met de zon

Wij kennen Botanopia vooral van de stijlvolle plantenaccessoires, maar deze Cyanotypie-set komt hier ook vandaan. Het is een printtechniek die met de kracht van de zon kleurrijke werken tot leven brengt. Zo leuk om hiermee, buiten in de zon, je eigen blauwe, botanische kunstwerken te maken. Alles wat je nodig hebt zit in de kit, inclusief beschermende handschoentjes...

Lekker: maak je eigen zomerse cocktails
Lekker: maak je eigen zomerse cocktails

Mango, please!

Pineut heeft alles in huis om van deze zomer een waar feest te maken. Van een heerlijke karaf sangria tot een dorstlessend tafelwater of een zomerse cocktail waarvan je een lach op je gezicht krijgt. Zo zet je voor ieder wat wils op tafel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de DIY-borrelbroden die je erbij kunt serveren. Kortom, met Pineut wordt de zomer extra zomers.

Super slim om op te schrijven wat je allemaal wilt doen en maken!
Super slim om op te schrijven wat je allemaal wilt doen en maken!

Ultieme to do list

Bij DIY denk je misschien niet direct aan invulboekjes, maar wist je dat je ook heel creatief je eigen invulboek, agenda of notitieboek kunt maken? Gebruik een bullet journal! Hiermee is het bijhouden van alle dingen die ertoe doen nog nooit zo leuk geweest. Dit is dé ideale oplossing voor iedereen die af wil van de saaie agenda, een kant-en-klaar invulboek en een vaste plek voor het maken van notities en to-do’s. Ontdek jouw bullet journal op invulboekjes.nl. 

Duurzaam boeketje
Duurzaam boeketje

Boeketje van papier

Dit té leuke boeketje van papier van Bloompost kun je natuurlijk opsturen als cadeau, maar hé, wat nou als je het eens aan jezelf geeft! Met een beetje creativiteit zet je dit duurzame bosje van 12 bloemen zo in elkaar. Er zit genoeg draad in om te spelen met de lengte van de verschillende bloemen. Zeker weten dat je hier nog heel lang van gaat genieten!

Leuk om te maken: je eigen voetenbadje
Leuk om te maken: je eigen voetenbadje

DIY spa-moment

Neem even een momentje voor jezelf of geef iemand een relaxmoment cadeau. Hoe? Creëer je eigen voetenbadje! In deze mooie fles van 100%LEUK zit alles wat je daarvoor nodig hebt. Meng de gember met het zeezout, doe een paar lepeltjes van de mix in warm water, voetjes erin en relaxen maar!

Schuilt er een botanische schilder in jou?
Schuilt er een botanische schilder in jou?

Artwork by you!

Altijd al graag willen aquarellen? Dan is deze basis DIY-box van Artwork by Madelon een aanrader! In deze box zit alles wat je nodig hebt om een prachtige hortensia te schilderen. Samen met de werkbeschrijving en instructievideo kun je meteen aan de slag. En zeg nou zelf, zo'n eigen kunstwerk geeft toch de ultieme voldoening!

Ook deze raffia omslag kun je zelf maken
Ook deze raffia omslag kun je zelf maken

Haken met raffia

Hoe leuk is dit: een gehaakte omslag voor een glazen windlicht! Nog leuker is dat je deze omslag niet maakt met garen, maar met raffia. Dat geeft meteen een boho, retro vibe. Je hoeft geen haak-ervaring te hebben, September18 legt je stap voor stap uit hoe je deze toffe omslag maakt. Oh ja, spoiler alert: haken is verslavend!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)