Laat zien wie je bent: 6 items voor een persoonlijke touch in je interieur

Behangcirkel
Behangcirkel

Ben je uitgekeken op het interieur van je huis of kantoor en ben je toe aan wat anders? Met kleine aanpassingen laat je een frisse wind door je ruimte waaien. Van handige items voor op kantoor tot producten die net dat beetje extra aan je interieur geven: met je eigen ontwerp of foto worden ze nog leuker!

1. Behang en behangcirkels

Een saaie muur kan je natuurlijk opknappen met een laagje verf, maar nog leuker is behang waarop jouw eigen ontwerp of foto gedrukt is. Hartstikke geschikt voor een kale muur om de kamer wat op te leuken. Of je nou een klein vlak wil behangen of grootse plannen hebt, voor elke wand is het geschikt! Wil je het toch iets kleiner aanpakken en voor behang als accessoire gaan? Ga dan voor een behangcirkel. Zo groot of klein als je wil, maar dan niet op je gehele muur. En nog handiger: je hoeft geen gaten in de muur te boren zoals je bij een schilderij wel zou moeten. Leuk voor een kinderkamer, boven de bank of op kantoor.

Whiteboardsticker
Whiteboardsticker

2. Whiteboardstickers

Het whiteboard dat je op kantoor van vergaderzaal naar vergaderzaal sleept en binnen korte tijd vol onuitwisbare stiftvlekken zit, heeft wat ons betreft zijn langste tijd gehad. Want whiteboardstickers zijn het perfecte alternatief! Laat je eigen ontwerp op de stickers drukken, zoals een agenda, handige tabel of creëer herbruikbare post-its. Plak ze op de glazen wand, tafel of muur. Maak de stickers zo groot of klein als je zelf wil en schrijf, teken en wis erop los!

Vloersticker
Vloersticker

3. Vloerstickers

Als je aan vloerstickers denkt, denk je misschien aan bewegwijzering in een kantoorpand of aanbiedingsstickers in de supermarkt. Maar vloerstickers kan je voor zoveel leuke, andere doeleinden inzetten. Een leuk printje in de kinderkamer, een vloerkleed in het kantoor, tijdelijke vloertegels in de keuken of een hinkelbaan in de hal. Je bestelt ze in elke vorm, maat en met je eigen ontwerp erop. Ideaal voor als je tijdelijk wat nieuws wil proberen en de ruimte wil opleuken.

Textielposter
Textielposter

4. Fotoproducten

Een foto aan de muur is altijd een goed idee. Een memorabele afbeelding van je huwelijksreis, vakantie, een foto met het hele gezin of je eigen ontwerp. Verzin het, fotografeer het en druk het af! Canvas voor een klassieke look, een foto op forex voor een haarscherpe afbeelding of praktisch op een textielposter die je makkelijk ophangt. Een foto aan de muur is misschien wel de populairste wanddecoratie en nog leuker op uniek materiaal. Zo geef je in een handomdraai de kamer een nieuwe look. Kies uit een grote foto op canvas of meerdere kleine textielposters. Hoe meer, hoe beter: hang de wand vol!

Raamsticker
Raamsticker

5. Raamstickers

Is er een baby geboren, wordt je buurman 50 of is je oudste geslaagd voor zijn studie? Een raamsticker is een leuke en originele manier om zo'n feest kracht bij te zetten! Maar ook voor reclamedoeleinden is het ideaal. Laat je logo op een raamsticker drukken en val geheid op in de drukke winkelstraat. Nog een andere manier om raamstickers in te zetten is voor wat extra privacy in je huis of op kantoor. Door een semi-transparant ontwerp zorg je dat niet iedereen naar binnen kan kijken. Kortom: raamstickers zijn voor bijna alles geschikt!

Tuinposter
Tuinposter

6. Tuindecoratie

Geef je tuin of balkon een oppepper met mooie posters voorzien van je eigen foto of illustratie. Waan je in een Frans lavendelveld, aan de mediterrane kust of op een boerenerf tussen de koeien. Of sla een ander pad in en kies voor een simpele poster die jouw tuin opvrolijkt. De tuinposters kunnen in weer en wind buiten blijven hangen, zonder kleur te verliezen. Zo heb je jaren plezier van je mooie plaat.

Geef een persoonlijke touch aan je ruimte door je eigen foto’s en ontwerpen te gebruiken. Nu je een hoop inspiratie hebt opgedaan, kan je aan de slag. Duik in je archieven en kies de mooiste foto’s. Plan een fotoshoot. Ga aan de slag achter de tekentafel. Of ontwerp een mooi logo. Laat je creativiteit de vrije loop en fris je interieur eenvoudig op!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)