Léuke telefoonhoesjes

Dít zijn leuke telefoonhoesjes!
Dít zijn leuke telefoonhoesjes!

Weet je hoeveel websites er wel niet zijn die zich bij ons aanmelden en telefoonhoesjes verkopen? Dat zijn er velen. En doorgaans vinden we ze niet speciaal genoeg om te vermelden op Flavourites. We zijn immers op zoek naar de allerleukste webshops! Dat houdt in dat we heel gevoelig zijn voor de uitstraling van een webshop én natuurlijk het aanbod. Dat moet toch echt iets bijzonders zijn. En nou ja, hoe bijzonder is een telefoonhoesje? Die kun je toch overal kopen...? 

Ho, stop! Onlangs kwam er een stijlvolle webshop voorbij waar we niet omheen konden; een webshop met een geheel eigen en frisse uitstraling én wat verkopen ze? Juist. Telefoonhoesjes. Deze zijn écht leuk! 

Voor bijne elke smartphone (én outfit!) een hoesje, check de collectie van Casimoda.nl
Voor bijne elke smartphone (én outfit!) een hoesje, check de collectie van Casimoda.nl

Deze hoesjes zijn anders dan alle anderen die wij eerder gezien hebben. En we snappen ook waarom: 90% van deze hoesjes worden door hen zelf ontworpen én gemaakt. Ik heb het over de telefoonhoesjes van Casimoda.nl. Snap je ons nu? Deze shop moeten we je dan ook zeker tippen! Zelf ben ik vooral fan van hun Marmer collectie. Bijvoorbeeld de Stay golden of de Marble splash of, iets meer grafisch, de Minty marmer collage. Maar ook diegene met een printje vind ik hier wél leuk.

Eén van mijn favorieten, de Stay golden
Eén van mijn favorieten, de Stay golden

Het is lastig kiezen zo he? Casimoda.nl heeft er dan ook zo'n 15.000 in hun assortiment en elke week komen er nieuwe bij... oh boy! Ik was er eerlijk gezegd nooit zo mee bezig, met mijn telefoonhoesje. Jaaa, ik was blij dat ik er één had toen ik hem keihard op de grond zag stuiteren maar nu, dankzij Casimoda.nl, heb ik er zelfs meerdere in mijn bezit. Nog nét niet voor elke outfit één ha, ha! Maar heb je een bijzonder feestje morgen dan kun je nog vandaag tot 15 uur bestellen en is het hoesje morgen al bij je thuis!

Zo ziet het nemen van een selfie er tenminste ook voor de omstanders grappig uit!
Zo ziet het nemen van een selfie er tenminste ook voor de omstanders grappig uit!

Ook fijn voor als je een wat minder gangbare smartphone hebt of juist nét de allernieuwste Huawei P10 hebt aangeschaft; er zijn hoesjes voor bijna alle modellen! Echt een leuke tip toch deze site? Niet verder zoeken dus (behalve dan in hun leuke aanbod) en sla deze webshop op onder je favorieten!

Ook leuk: een koffiemok met je eigen naam of koop meteen ook een hoesje voor je BFF!
Ook leuk: een koffiemok met je eigen naam of koop meteen ook een hoesje voor je BFF!

reacties op dit blog (1)

26 januari 2018
Erika
Zien er inderdaad leuk uit! Deze had ik eerlijk gezegd nooit eerder gezien en ik vind ze super cool. Mijn zusje heeft laatst bij www.phone-factory.nl ook twee leuke hoesjes besteld voor haar een vriendinnetje.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)