Knoeien mag!

Zo lief!
Zo lief!

Je kent dat wel. Zit je gezellig aan tafel, knoeit je kleine boef binnen no-time alles, maar dan ook alles onder de bietjes, worteltjes of appelmoes. Gelukkig bestaan er slabbetjes. Helaas zijn ze meestal veel te klein. Maar daar is de té leuke webshop Mrmrsmoustache.com, als redder in nood! Een geniaal label voor de hipste slabbers. Van XL ('t lijkt wel een trui!) tot ultrahip. Prachtig gemaakt en helemaal niet gek om zó over de outfit te dragen, als accessoire. Ik vind dit top!

Wat zijn ze leuk, de slabbetjes van Mrmrsmoustache.com. En kijk die blije spruiten op de foto's eens genieten van hun hapjes. Tja, knoeien mag als je zo hip en fashionable verantwoord bent ingepakt door je mams, oma of oppas. Wow! Het hippe slabbetje hierboven is een zogenoemd kwijlslabbetje. Superhandig (en hé: hip!) voor als je kleintje tandjes krijgt en de hele dag door kwijlt. Het kwijlslabbetje is aan twee kanten te dragen. Kijk, da's dus handig. En wat ziet het er leuk uit, zo! * smelt *

XL en  dus super handig
XL en dus super handig

De grote slab hierboven kan er ook wat van qua cute-gehalte. Wat geweldig! En zo handig: de slab is zo groot dat je 'm tevens als placemat kunt gebruiken. Het geknoei gebeurt vanaf nu dus gewoon op de slab!

Kijk, dat staat nog leuk ook
Kijk, dat staat nog leuk ook

Zijn de kleinere kwijlslabbetjes aan twee kanten te dragen, de grote slabben zijn dat ook. Ze hebben bovendien een handig waterdicht en ademend laagje.

In allerlei printjes...
In allerlei printjes...

Ook handig: de slabbetjes kun je heel gemakkelijk openen en sluiten, maar dat lukt je kleintje niet zo één-twee-drie. Ja, daar is over nagedacht!

... en ook andersom te dragen
... en ook andersom te dragen

Kortom: wat een leuk product van Belgische bodem (de slabbetjes worden allemaal in een Belgisch naai-atelier gemaakt). Een topcadeau voor jezelf, of om als kraamcadeau te geven. Onthoud deze tip!

Slab of placemat?
Slab of placemat?

 

beide!
beide!
Ook te koop als setje
Ook te koop als setje
Hipper dan hip
Hipper dan hip

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)