Knallen met kleur in huis. Tips & tricks!

Schattig roze lockerkastje
Schattig roze lockerkastje

Ja mooi hoor, zo'n interieur in nudes en wittinten, maar soms wil je even vlammen. Ik heb vriendinnen die als een waanzinnige durven te spelen met kleur in hun interieur en eerlijk is eerlijk: why not? Voor wie niet safe bij een enkel geschilderd wandje wil blijven: bij MaximaVida vind je meubels die knallen. En zó combineer je ze!

Het begon met de vrolijk gekleurde picknicktafels. Ik weet het nog goed toen ik ze voor het eerst zag: roze picknicktafels, oranje picknicktafels. Wow! Geweldig voor buiten, maar ze doken ook binnen op. Als knutseltafel voor de kinderen of als handige bijzettafel tijdens etentjes. De alom vertrouwde picknicktafel had een totale glow-up gekregen en dook in steeds meer tuinen op. Een briljante zet van MaximaVida! Maar inmiddels bestaat MaximaVida alweer 5 jaar en is het merk enorm gegroeid. Het assortiment is verruimd van picknicktafels en tuinmeubels naar meubelen voor binnen én buiten. En omdat ze nu eenmaal graag kleur toevoegen aan de gewone dingen in het leven, veranderde de pay-off van 'Products designed for living' in 'Samen geven we het leven kleur'. Of, zoals Suzanne - mede-eigenaar van MaximaVida - zegt: "Kleur zit in ons DNA. We genieten van het leven en inspireren graag door te delen wat we zien en mooi vinden. Waar we ooit begonnen met het verkopen van gekleurde picknicktafels en deze aankomend jaar in een nieuw model hun rentree weer maken, bestaat ons assortiment inmiddels uit veel meer kleurrijke items zoals eetkamerstoelen, wandrekken, lockerkasten en metalen tuinmeubelen in alle kleuren van de regenboog." Neem dit roze lockerkastje. Eigenlijk zoveel leuker dan een standaard wit of zwart exemplaar, toch?

Tip van MaximaVida: als inspiratie voor het kiezen van al die kleuren maken ze elk seizoen moodboards. Zie bijvoorbeeld deze moodboards 'Powder House' en 'Neon'. Want ja, neon is helemaal terug van weggeweest, ook op de VTWonen & Designbeurs dook het overal op! Tijdens deze Oktober Woonmaand deelt MaximaVida de moodboards met hun klanten, zodat je een hoop ideeën en inspiratie krijgt voor het combineren met kleur. want eerlijk is eerlijk: veel mensen vinden het lastig of spannend om te spelen met kleur. Juist daarom is het maken van zo'n moodboard slim: je kunt je op deze manier veel beter een voorstelling maken van het effect van kleur in je huis. In de tool Canva.com kun je heel eenvoudig je eigen moodboards maken. Je selecteert je favoriete afbeeldingen en schuift zo eenvoudig in een template. Zo kun je goed checken of die oranje stoel, die roze lockerkast of dat mintgroene bankje perfect staan in je interieur.

Tip: maak moodboards
Tip: maak moodboards

Win € 250,- shoptegoed!
Nog even wat leuks. Het is Oktober Woonmaand en dat wilde MaximaVida niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze maand geven ze daarom een shoptegoed t.w.v. € 250,- weg! Geweldig om frisse accessoires te kopen of een ander meubel dat de nieuwe eye-catcher in je huis wordt! 
Deel voor 30 oktober 2022 een foto van een door jou gestylde kamer met de hashtag #MaximaVidaWoonmaand, tag het Instagram account van MaximaVida en je maakt kans op een shoptegoed van € 250,- bij MaximaVida!

Knallen met kleur!
Knallen met kleur!

In de eerste week van november verloot MaxiaVida het shoptegoed onder alle inzendingen. Daarna ontvangen ze natuurlijk graag een foto van de winnaar met het nieuwe MaximaVida product ;-). Hup, lekker aan de slag dus. Veel succes!

Win jij het shoptegoed t.w.v. € 250,-?
Win jij het shoptegoed t.w.v. € 250,-?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)