Kleur je knuffel

Laat je creativiteit de vrije loop
Laat je creativiteit de vrije loop

Bij de nieuwe shops van deze maand zitten natuurlijk alléén maar leuke webshops. Toch springt er eentje uit: Sweetheroes.nl. Een webshop die wat mij betreft alles in zich heeft: origineel product, creatief voor kinderen én het ondersteunt goede doelen. Met recht een snoepje dus van een webshop!

Maar wat is het? Sweetheroes.nl is opgericht door Stichting My World. Achter deze stichting zit een heel peloton aan deskundige en enthousiaste vrijwilligers: van communicatieadviseur tot jurist en vormgever. En Sweet Heroes, dat zijn de witte popjes Babu en Nanu. Deze popjes worden fairtrade gemaakt in Nepal, waar de makers een eerlijk inkomen krijgen. Op deze manier helpt My World om het dagelijks leven in Nepal weer verder op te bouwen na aardbevingen en (te) zware concurrentie vanuit buurlanden als China, India en Bangladesh...

Van wit popje...
Van wit popje...

En het mooie is: kinderen kunnen de popjes kleur geven door ze in te kleuren met de bijgeleverde stiften. Zo kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten. De popjes kun je gewoon wassen, zodat de kids steeds weer opnieuw kunnen kleuren. Een uniek product, dat een glimlach op ons gezicht tovert!

Naar vrolijke gekleurde Babu of nanu!
Naar vrolijke gekleurde Babu of nanu!

Is er binnenkort een neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje jarig? Of heb je zelf kinderen? Koop dat zo'n Sweet Heroe. Leuk voor de kids, prachtig voor al die mensen die met de aankoop van jouw Babu of Nanu weer een stukje op weg zijn naar een beter leven.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)