Kleine moeite, groot verschil

Frisse lente-accessoires
Frisse lente-accessoires

Het is voor veel mensen heerlijk vakantie nu en het mag dan wel wat grauw weer zijn, dat mag de pret niet drukken! Vakantie = eindelijk weer tijd om te klussen aan huis of om je inrichting weer eens even onder de loep te nemen. Perfect moment om je huis lekker lente-proof te maken! Weet je nou niet goed hoe je dat moet aanpakken, wat wel en niet in is of ben je nog niet genoeg overtuigd om aan de slag te gaan? Hier een paar tips!

Verschil maken met accessoires
Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je het woord lente-intirchting hoort, maar de kleine accessoires in huis maken weldegelijk een verschil. Staan er nog (geur)kaarsen op tafel van de koudere dagen? Zijn de dikke fleecedekens op de bank al verhuisd naar de kast? En hoe zit het met de kamerplanten die in de winter weer zo’n donker plekje kregen in de hoek van de kamer? Zonder dat je het doorhebt maken zulke kleine dingen al een groot verschil. Dus stop alle winterse dingen lekker in de kast en geef je planten weer wat aandacht. Het leukste is dat je hier geen geld aan kwijt bent en je huis is toch al een heel stuk frisser!

Heerlijk zomers gordijn
Heerlijk zomers gordijn

Gordijnen doen wonderen
In de winter doen we het liefst heel de dag de gordijnen dicht (dat grauwe weer hoeven we ook niet te zien) en kroelen we lekker op de bank. Vaak zijn die gordijnen ook donker en van dikke stoffen. Ideaal voor een dagje Netflix, maar nu is het lente en mogen we weer wat vaker genieten van de zon! Niets is heerlijker dan dat moment dat de zo schijnt, de ramen open staan en er een fijn briesje langs de gordijnen waait, toch? Bij Fijngordijn kun je precies dat gordijn uitzoeken wat helemaal bij jou (en je huis) past. Tip: kijk naar kleuren die veel terugkomen in je huis en kies een hele lichte tint van diezelfde kleur als gordijn. Zo weet je zeker dat je de goede keus maakt en past het gegarandeerd bij de rest van de kamer!

Zó leuk die potten!
Zó leuk die potten!

Niet je balkon en/of tuin vergeten!
Als je geen balkon of tuin hebt (i’m sorry) hoop ik dat je genoeg uit de tips hierboven hebt kunnen halen, maar voor de mensen die het wel hebben: lees vooral verder! Planten, planten en nog eens planten. Je kunt er niet genoeg van hebben en zeker niet in het voorjaar op je knusse balkon of tuin. Weet je niet goed welke planten hip zijn en hoe je ze leuk kunt combineren? Kijk even bij Green Lifestyle Store voor inspiratie en een collectie vol prachtige plantjes. Nu is het enige probleem: die bloempotten… Waarom zijn die altijd maar zo saai? Rolinca van Colors en Co was dat ook zat en is de leukste handbewerkte creaties gaan maken op terracotta potten. Je zal nog versteld staan over hoe vrolijk een bloempot eruit kan zien!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)