Kijk! Leuk voor mannen: 5 tips!

Eenmannenkado
Eenmannenkado

Ai. Wie dit jaar in de decembermaand origineel voor de dag wil komen bij lief/broer/vader/vriend, moet met iets anders op de proppen komen dan met een oplader, Ipad Magazine, zwarte sokken of een nieuwe stropdas. 'Judas' van Astrid Holleeder heeft 'ie al, een nieuw overhemd moet 'ie zelf uitkiezen en een ipadhoes kreeg hij vorig jaar al. Daarom: vijf ideeën waarmee je indruk maakt!

Gezien op Flavourites Live: hippe sokken voor hem én z'n kleine meid/man. Superleuk natuurlijk, en volgens Eenmannenkado.nl een regelrechte hit op Flavourites Live. Dus: hiermee schiet je in de roos bij alle jonge vaders!

Issamadeby 'Restless Heart'
Issamadeby 'Restless Heart'

Ook gezien op Flavourites Live: de serie sieraden voor mannen 'Restless Heart' van Issamadeby. Gekocht op 't event door onze vriendin N. én door onze Amerikaanse vriendin M. En vast door veel meer anderen, maar dat weten we natuurlijk niet precies. Stoer, gemaakt van natuurlijke materialen en geïnspireerd op de natuur. Bijzonder: de armbanden (van een heel mooie leersoort, zelf gezien en gevoeld!) zijn gelaserd wat ze echt bijzonder maakt. Nooit eerder gezien dus... hiermee heb je echt unieks in handen!

Issamadeby 'Restless Heart'
Issamadeby 'Restless Heart'

Oja, dit vind ik ook leuk. Heeft de man voor wie jij een cadeau gaat shoppen een Bello, Hector of Pip? Dan is zo'n halsband vast een tof idee! Bij Dog with a mission vind je heel veel echt te gekke exemplaren. Wat de missie is? Naast alle honden voorzien van een vrolijk gekleurde halsband, steunt Dog wit a mission allerlei goede doelen voor honden en andere dieren. Goed zo! Braaf!

Dogwithamission
Dogwithamission

Al eerder over geblogd maar sorry, ik kan het niet laten: de fudge van Jack Fudge is echt ooooooooverheerlijk. Koop zo'n doos voor een ander en doe er zelf ook een greep uit ;-). Heb ik ook gedaan.

Jack Fudge
Jack Fudge

En dan deze, tot slot. Niet goedkoop, wel heel duurzaam en echt ont-zet-tend mooi: de leren schorten van Xapron. Desgewenst met eigen naam erin gestanst. Supergaaf voor alle hobbykoks, thuiskoks en bakkende mannen. Leuk voor onder de kerstboom!

Xapron
Xapron

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)