Kerststyling met Pimpjetafel!

Zo mooi: Stone-servies en gouden kaarsen in de vorm van een hart
Zo mooi: Stone-servies en gouden kaarsen in de vorm van een hart

Oke, heb je na het bekijken van al die vele cadeautjes-sites gewoon geen idee of zin meer in wat je moet gaan doen met je kerststyling? Heel herkenbaar hoor. Maar geen zorgen, we got your back! Bij Pimpjetafel.nl kun je namelijk hartstikke leuk inkopen doen voor een super gezellige kerstsfeer. Laat je inspireren voor een extra gezellig kerstfeest!

Gold, gold, gold
Als er iets is wat voor warmte en een feestelijk gevoel zorgt tijdens de feestdagen, dan zijn het wel accessoires van of met goud. Het warmt alle andere kerstkleuren helemaal op, en wanneer je lampjes of kaarsjes naast het goud zet wordt het nóg warmer in huis. Daarnaast staat het gewoon heel chic en sierlijk, en dat mag ook tijdens deze tijd van het jaar! Neem deze sideplate van Urban Nature Culture, en de chique gouden dinerkaarsen van Rustik Lys bijvoorbeeld. Over het pimpen van je tafel gesproken! Hiermee maak je gewoon helemaal de blits tijdens kerst.

De tinten van het stone-servies matchen perfect met elkaar
De tinten van het stone-servies matchen perfect met elkaar

Stoer Stone
Het stone-servies van Kitchen Trend is een ware hit en dat is niet heel verwonderlijk. Het is zó mooi. Te koop in de kleuren zeegroen, petrol, creme en roze en ook mooi met elkaar te mixen & matchen. Stoer, maar toch ook chic. Robuust, maar niet grof. 

Bijna zonde om aan te steken..
Bijna zonde om aan te steken..

Stijlvolle buitenkaarsen
Sommigen van jullie kennen de kleine zusjes van deze extra grote buitenkaarsen misschien al. Het zijn de kerstboomkaarsen van Rustik Lys, en het zijn echte musthaves voor de decembermaand! Deze buitenkaarsen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en ze zijn 20x30 cm groot. Je kunt hem branden, maar als je dit zonde vind kun je hem als accessoire gebruiken en dan kun je hem ook prima binnen zetten. De kleine kerstboomkaarsen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, en zijn 10 x 20 cm groot. Of je nu voor groot of klein gaat, je schiet altijd raak met deze beauties!

Echte vlammen, zonder stank of roet in de lucht!
Echte vlammen, zonder stank of roet in de lucht!

Tafelhaard
Als je op zoek bent naar een echte sfeermaker, heb ik wat voor je. De Stonefire tafelhaard van Leeff is echt zo’n pronkstuk waar iedereen vrolijk van wordt! Lekker tijdens het borrelen kijken naar de vlammetjes maakt je letterlijk en figuurlijk warm. Heerlijk! De tafelhaard is binnen en buiten te gebruiken en brandt op bio-ethanol; een natuurlijke brandstof die geen geur of roet afgeeft.

Simpel maar fijn.
Simpel maar fijn.

Prints for the win
En soms moet je niet op zoek gaan naar de meest chique, wauwse producten, maar kan een item met een leuke print al zoveel goeds doen! Ik vind dit kaarsje bijvoorbeeld zo lief en schattig, en het doet me meteen denken aan een fijn kerstontbijt. Je hebt er direct een positief gevoel bij. En hetzelfde geldt voor deze kerstmok van aardewerk. Het doet mij persoonlijk denken aan thuiskomen na een koude wandeling om daarna binnen op te warmen met een lekkere warme chocomel met slagroom. Voor mij vallen beide items onder het labeltje ‘kleine dingen die het doen’. Top!

Handig, mooi en je wil nooit meer stoppen met borrelen!
Handig, mooi en je wil nooit meer stoppen met borrelen!

Lazy Susan
Eigenlijk een allround item, maar ik kan me voorstellen dat ‘ie met kerst heel handig uitkomt! Het is de Lazy Susan Serveerplank van Gusta, die je heel gemakkelijk kunt tillen en draaien. Verkrijgbaar met een diameter van 42cm en 35cm en is gemaakt van metaal en bamboe.
Dus, heel simpel: haal een goede voorraad lekkers in huis, laad de serveerplank vol, zet het op tafel en iedereen kan pakken wat hij wil zonder dat je over al het eten heen moet buigen. En dan is hij ook nog eens mooi vormgeven! Heel fijn dit!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)