Zó krijg je een gouden kersttafel!

Kijk eens, wat een spetterende feesttafel!
Kijk eens, wat een spetterende feesttafel!

Kijk, met Kerstmis pak je natuurlijk extra uit. Niet alleen heel lekker eten met familie en vrienden, maar ook een uitbundig gedekte tafel hoort erbij. Ik vind goudkleurige details op de tafel het hele jaar mooi, maar in de decembermaand is dit natuurlijk extra feestelijk. Hier een aantal tips voor uitbundig GOLD op de feesttafel!

Allereerst dit servies van Mixmama's.nl. Wow... dat knalt echt van je tafel af. Een set van vier amusebakjes kost normaal € 72,80 en is nu € 61,-. Heel mooi om te combineren met wit servies!

Voor op de tafel... of aan de muur!
Voor op de tafel... of aan de muur!

Dit schaaltje in de vorm van een blad is ook feestelijk. Daar horen kerstkransjes op! Het schaaltje heeft een gat en kun je dus ook aan de muur hangen. Het kost € 9,95 bij Storewithoutahome.nl.

Santé!
Santé!

Dit is leuk voor kerst én oud&nieuw: deze glazen met gouden confetti! Wow! Ik zag ze bij Nordicliving.be, ze kosten € 10,95.

Mooi en handig, deze placemat
Mooi en handig, deze placemat

Ook leuk, zag ik bij Bynoth.nl: een placemat met leren bandje waar je bestek in kunt doen. Wat een tof product! En niet alleen voor kerst natuurlijk... Twee stuks kosten € 12,50.

Hebben: de Deens tafelklem in goud!
Hebben: de Deens tafelklem in goud!

En dan deze. Geen kerst zonder de wereldberoemde tafelklem van Deens.nl, ik heb 'm zelf in het zwart. Maar hoe mooi is deze voor de feestdagen (én daarna...): in het goud! Ik kan je nu al vertellen: een super aankoop. Voor € 79,95 is hij van jou!

Ga jij deze kerst ook voor goud?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)