Keep your cool met deze te gekke items

Handig voor onderweg, deze handventilator
Handig voor onderweg, deze handventilator

Een warme zomerdag is heerlijk, maar op zo’n snikhete dag loop je liever niet badend in het zweet door je huis, de stad of over de camping. In dit blog geven we je een paar originele tips om af te koelen op een hete zomerdag.

 

Misschien heb je er al één in je (strand)tas zitten, maar dit item is écht de moeite waard! Deze mini ventilator gebruik je als je in de zon wandelt of wanneer er alleen nog maar plaats is op het terras waar er geen parasol staat. Je laadt ‘m op via usb, dus handig als je even geen stopcontact vindt onderweg. Ook leuk is deze ventilator met een ingebouwde waterspray. Heerlijk verfrissend! Ben je nou thuis of op kantoor aan het werk? Ditverzinjeniet heeft ook een USB ventilator, die ervoor zorgt dat je niet oververhit raakt. Jaloers dat je collega’s zullen zijn!
.
Wil je toch genieten van het warme weer, maar niet vol in de zin zitten (slim!). Wat dacht je dan van deze hangstoel met franjes, helemaal des Flavourites! Hang ‘m op een schaduwrijke plek, boekje of tijdschrift erbij en relaxen maar!

Kijk nou toch hoe leuk!
Kijk nou toch hoe leuk!

100% katoen en niets anders! Dit advies heb je vast al ergens gehoord of gelezen, maar het is goud waard! Als je last hebt van de hitte tijdens het slapen, dan is naakt slapen of in een katoenen pyjama het allerbeste. De natuurlijke stof zorgt er namelijk voor dat je huid kan blijven ademen. Check deze cherry shirt nachtjapon, wat een lekkere print! Snurk Amsterdam heeft ook heel mooi beddengoed, dus als je iets nieuws nodig hebt, this is your sign!
.
Kom je net terug van een wandeling of ben je lang buiten geweest en kun je wel een snelle afkoeling gebruiken? Check this: je koelt het snelst af als je iets kouds houd tegen je enkels, knieholtes, polsen, elleboogholtes en nek houdt. Maar… er is er nog een fijnere optie. Ga met een ijsklontje over je gezicht! Dat ijskoude gevoel is heerlijk! Als je dit ‘s ochtends doet, heb je meteen een frisse start van de dag. Enne...blijkbaar is het ook enorm goed voor je huid. Bye bye rimpels en wallen!

Altijd in de schaduw met dit kekke hoedje
Altijd in de schaduw met dit kekke hoedje

Oké, de mussen vallen nog niet bepaald van het dak, maar wees toch voorzichtig in de zon, want een zonnesteek is snel opgelopen. Aangezien voorkomen beter is dan genezen, zet je gewoon een te gekke rieten hoed op, bijvoorbeeld van Sissy-Boy! Schenk jezelf een heerlijk glaasje non-alcoholische Nona-drink in, maak wat hapjes klaar en haal een zachte plaid om op te zitten. Blijf lekker in de schaduw of neem je parasol mee naar het strand om daar te lunchen, kun je daarna een frisse duik nemen in het water. Check hier ook onze tips voor de perfecte picknick.

Mét ijs, zónder alcohol van Nona Drinks
Mét ijs, zónder alcohol van Nona Drinks

Wil je meer zomerse kleding en lifestyle inspiratie? Check hier al onze blogs.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)