Kamperen, ja!!

De leukste campings vind je op Bijzonderecamping.nl
De leukste campings vind je op Bijzonderecamping.nl

Jaaa, het is (bijna) zover, zomervakantie! Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Heb je al een leuke kampeerbestemming uitgezocht? Nee?! Wacht je op het mooie weer of twijfel je of kamperen wel 'jouw ding' is? Twijfel niet langer, kamperen is fijn en wel om deze redenen:

1. De ultieme ontspanning
Eerlijk is eerlijk, de eerste dag(en) voel je je waarschijnlijk alles behalve ontspannen. Maar wanneer je na een goede nachtrust 's ochtends ontwaakt begint je vakantiegevoel toch echt te komen. Niets hoeven, niets moeten, alleen maar buiten genieten, buiten leven, met een boekje in de hangmat…

Campings worden steeds hipper...!
Campings worden steeds hipper...!

2. Geen kind aan je kinderen
Voor kinderen bestaat er geen leukere vakantie dan kamperen. Vroeg in de morgen in pyjama naar buiten rennen, volop vriendjes en vriendinnetjes om samen avonturen te beleven, vrijheid en blijheid. Kies een plek in de natuur, laat de creativiteit van je kinderen weer stromen. Hutten bouwen, beestjes zoeken, slootje springen…

Een met de natuur...
Een met de natuur...

3. Het ultieme buitenleven
Hou je van buiten leven, van blote voeten in het gras, van lange zomeravonden bij een kaarsje of met de BBQ aan? Ga kamperen, dichter bij de natuur kom je niet. Slechts gescheiden door een tentdoek ben je bijna een met de natuur.

Waar ga jij naartoe?
Waar ga jij naartoe?

4. Kamperen is voor iedereen
Griezel je bij de gedachte aan lopen met je toiletrol over de camping? Ben je bang dat het je ontbreekt aan comfort? Ook voor jou is er een passende kampeerervaring: glamping! Kamperen met het comfort van een hotel.

5. Campings worden steeds hipper
Ja, je leest het goed. Kamperen is hip en campings worden steeds hipper. En kleinschaliger! Weg met de rijtjes, hallo ruime kampeerplekken, gezellige kampvuurtjes, aanschuiftafels, moestuintjes en leuke aankleding.

De leukste campings
Oké, je bent overtuigd, maar dan… Waar vind je die leuke campings, die fijne, kleine sfeervolle kampeerplekken die het kamperen zo leuk maken? Heel handig, op de verzamelsite Bijzonderecamping.nl. Van boerderijcamping tot charmecamping, van natuurkampeerterrein tot camping aan zee. Die verborgen parels en dat ene fijne plekje vind je hier. Laat je weten waar jij deze zomer kampeert?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)