Jouw stad aan de muur

Utrecht
Utrecht

Utereg m'n stadsie daar gebeurt van alle hand... Jaja, en dan in plat Utregs hè. Ik kan het niet, maar ben wel verknocht aan mijn stadsie. Geldt voor jou hetzelfde? Of heb je meer met Amsterdam, Breda, Haarlem of een andere stad? In alle gevallen kun je bij Mevrouwemmer.nl een hippe getekende poster van jouw favoriete stad bestellen. Ik zeg: wat een leuke tip!

Op de posters - je hebt ze van allerlei steden - staat een aantal markante gebouwen. Om een paar voorbeelden te noemen: op de poster van Amsterdam mocht het Rijksmuseum natuurlijk niet ontbreken, net als het Anne Frankhuis. Leuk aan de Utrecht-poster vind ik het standbeeld van Nijntje (ja, we hebben hier een heus 'Nijntje-pleintje', ik heb er vlakbij gewoond) en de Domtoren staat er natuurlijk ook glorieus op. Er is ook een poster van Terschelling. Mét vuurtoren. Leuk hè, allemaal zo zorgvuldig gekozen.

Amsterdam
Amsterdam

De posters zijn er in kleur of zwart-wit-grijs. Ook mooi zijn de posters op grijs karton. Leuk ook om cadeau te geven als er iemand verhuisd is naar een bepaalde stad!

Dordrecht
Dordrecht

Nu is de kans natuurlijk groot dat je niet in Nijmegen, Den Haag of in een van de andere getoonde steden woont. Dan heb ik toch goed nieuws voor je, want Mevrouw Emmer maakt met liefde een poster van jouw eigen favoriete plek.

Groningen
Groningen

Er zijn overigens ook ansichtkaarten te koop van de steden. En je kunt hier je geboortekaartje in diezelfde heldere stijl laten maken, eventueel met adresstickers, sluitzegels en enveloppen. Of laat je geboortekaartje maken op een canvasdoek!

reacties op dit blog (9)

14 maart 2017
Evelyn
Graag ontvang ik een offerte per mail voor een poster in zwart wit (afmeting A3 of A2) van Hoogeveen (Drenthe). Ik zou die graag voor mijn verjaardag willen vragen (mid-april). Bij voorbaat dank. Groet, Evelyn
14 maart 2017
Annemieke
Dag, Wat zijn de kosten van een poster op maat? En is het ook mogelijk van plaatsen waar natuur meer naar voren komt? We hebben 8 jaar in Davos gewoond, zou zoiets leuk vinden. Of bijv van het zwitserse stadje Chur...
29 januari 2017
Franka
Als Nijmeegse heb ik natuurlijk meteen even gekeken hoe de poster van Nijmegen eruit ziet. Superleuk! Maar ik miste wel het standbeeld van Mariken van Nimwegen! Misschien kan die er nog bij? ;-)
10 januari 2017
MevrouwEmmer.nl - Marieke
Wat een leuke reacties! Enschede en Zwolle zullen, samen met een heleboel andere steden, binnen nu en een aantal weken ook online te koop zijn :) Zowel op A4, A3 als 50 x 70 cm, en natuurlijk ook de superleuke grijs karntonnen A4 - variant... Dus houdt Mevrouw Emmer in de gaten ;)
09 januari 2017
Evelien
Hebben jullie ook een plaat van Enschede? :)
08 januari 2017
Rudin
Ik ben ook erg benieuwd naar de Zwolle variant in de pasteltinten!
07 januari 2017
Wietske
Ik ben ook benieuwd of je er een van Zwolle kan maken. En ook of hij dan nog wat groter dan A3 kan?
07 januari 2017
Sanne
Wouw, te gek! Ik woon in Dokkum, zou echt vet zijn als daar zo'n mooie poster van zou komen!
06 januari 2017
Marion van der veen
Hallo hebben jullie ook een prachtige plaat in kleur van zwolle..de mooie hoofdstad van overijssel....met vriendelijke groet....Marion van der veen...
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)