In deze shop is alles zwart!

Hello gorgeous!
Hello gorgeous!

Mooi concept: Bleqshop.nl. Eigenaresse Amy heeft een zwak voor zwarte designitems en verzamelt in haar webshop dan ook alleen maar items in 't zwart. En dat is mooi! Vijf van mijn favoriete items vind je hieronder.

BLACK IS MODEST AND ARROGANT AT THE SAME TIME.
BLACK IS LAZY AND EASY - BUT MYSTERIOUS.
BUT ABOVE ALL BLACK SAYS THIS: I DON'T
BOTHER YOU - DON'T BOTHER ME.
------------------------------------------------
YOHJI YAMAMOTO
Zo is de lezen op de homepage van Bleqshop.nl. Ik vind het erg tof als je durft te kiezen voor een uitgesproken concept voor je webshop. Alléén maar zwarte items, en waarom niet? Moet je niet ineens heel leuke items in 't roze tegenkomen. Of plots weg zijn van groen. Maargoed, alles zwart dus hier en daar houd ik van! Allereerst: deze letters 'Hello gorgeous'. Ik vond deze zó leuk dat ik 'm direct bestelde. Inmiddels hangt hij hier al aan de muur. De letters zijn van mooi dik acrylaat en liggen echt op de muur. De achterkant is zelfklevend. Ook heel leuk als cadeautje: ze worden opgestuurd op een A5-kaart en er zijn nog meer heel leuke quotes. Leuk concept!

Chique kandelaar
Chique kandelaar

Met de feestdagen die er over een tijdje weer aankomen is het ook tijd voor gezelligheid in huis: lampjes, kaarsen, dat soort werk. Deze kandelaar met drie poten is echt een beauty. Mooi met zwarte kaarsen of eh... met witte, of met roze. Laat Bleqshop.nl 't maar niet horen :-).

Leuke lamp!
Leuke lamp!

Ook leuk als designitem in je huis is deze lamp. Daar zou ik dan zo'n mooie lamp in doen in de vorm van een diamant, of eentje met een mooie kooldraad. Heel veel meer heb je dan niet nodig!

Pop-up vis
Pop-up vis

Deze poster is echt leuk: het is een pop-up poster. Je vouwt het papier naar voren en kunt er een andere kleur papier achter doen. Zo ziet de vis er steeds weer anders uit. 

Handig, zo'n designtrolley
Handig, zo'n designtrolley

Ik ben enorm aan het opruimen in huis (vooral in de werkkamer) en merk steeds dat het toch heel handig is om één kastje te hebben waar de dagelijkse gebruiksvoorwerpen in zitten. Zo'n trolley is eigenlijk een ontzettend goed idee, vooral omdat mijn werkplek in huis nogal eens wisselt van werktafel naar eettafel naar bank. Ik zou er dus kantoorspulletjes in doen, maar waarom niet zo'n trolley in de keuken neerzetten, of juist in de woonkamer met een paar mooie items erin. Mooi design!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)