I love flare and I don’t care!

De meest prachtige printjes
De meest prachtige printjes

Elke maand zijn wij druk in de weer om de site van de leukste nieuwe snoepjes te voorzien. Maar natuurlijk zijn er ook geweldige shops op de website die al sinds het prille begin van Flavourites bij ons zijn. Talulabelle is daar eentje van. Ze hebben jurkjes, rokken, broeken en wikkelvestjes. Allemaal voorzien met de leukste prints van vroeger!

Ikzelf ken Talulabelle omdat mijn moeder er regelmatig een vrolijke top, rok of jurk shopt. Persoonlijk ben ik meer een zwart-op-zwart type (eerlijk is eerlijk, het matcht gewoon met alles!). Maar nu de huidige trends veelal geïnspireerd zijn op prints en pasvormen uit het verleden, en ik de flared broeken en leggings (ik heb er zelfs een met panterprint!) inmiddels heb omarmd mag het van mij ook best wat kekker en gekker.

Oneindig mixen en matchen met bijvoorbeeld deze panterprint!
Oneindig mixen en matchen met bijvoorbeeld deze panterprint!

Dus ging ik er eens goed voor zitten en nam ik een kijkje in de webshop. Van de homepagina alleen al word je helemaal vrolijk! En ja hoor, alles is leuk, maar het duurde niet lang of het was raak. Voor mij geen rok, jurk of wikkelvestje, maar een flared broek! Too hippie too handle, not for us! Staat er in de omschrijving. En daar kan ik mij helemaal in vinden.

Cowboylaarzen er onder en je outfit is helemaal af!
Cowboylaarzen er onder en je outfit is helemaal af!

De keuze is reuze, vijf broeken met prints. De een nog kleurrijker dan de ander. Ik twijfel tussen een met roze retro print en aqua gestreept exemplaar. Gelukkig heb ik nog ruim een maand om te kiezen, want Talulabelle zal ook te vinden zijn op Flavourites Live. Één ding is zeker: op Flavourites Live ga ik mijn nieuwe hippiebroek scoren!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)