Huis zomer-proof maken? Makkie!

Happy plants
Happy plants

Een fresh start in de zomer geeft altijd veel voldoening. Zeker als het uitkomt op de inrichting van je woning. Veel meubels zijn van zichzelf wat grauw en kunnen we wat accessoires gebruiken om op te fleuren. Daar is helemaal niet veel voor nodig!

Plantjes in huis. Altijd en goed idee als je het mij vraagt. Het geeft niet alleen een frisse uitstraling, het voelt ook alsof je lekker buiten bent en je dichter bij de natuur bent. Planten kunnen heel veel voor een huis doen. Ben je er nou niet helemaal uit wat voor planten bij jouw stulpje passen? PLNTS heeft mega veel keus, dus veel shopplezier!

Rustig en stoer in dezelfde ruimte
Rustig en stoer in dezelfde ruimte

Zomer-proof hoeft niet te betekenen dat het hele huis alle kleuren van de regenboog moet bevatten. Het kan ook subtiel en rustig. Denk aan de wat industriëlere meubels en accessoires. Kijk voor stoere lampen, vazen of kastjes van stoere materialen is bij Brût Homeware. Geeft een hele andere draai aan je interieur, waarmee je de winter ook zeker door kan!

Het zomergevoel in huis!
Het zomergevoel in huis!

Het gevoel dat je op een strand in Ibiza ligt, maar dan in je eigen huis. Klinkt best wel goed toch? Tribal print op kussentjes, een hangmat, vloerkleedjes, ik zie het helemaal voor me. The Kindreds zag dat ook en hebben een mooie collectie verzameld en gemaakt gebaseerd op hun reizen door de wereld. Hoe leuk is dat?

Heerlijk barbecueën in de tuin
Heerlijk barbecueën in de tuin

Buiten in de tuin zitten is natuurlijk wat je zo vaak mogelijk zou moeten doen in de zomer. Zeker op die oh zo fijne zwoele zomeravonden. Wat dan ideaal zou zijn is een mooie vuurkorf die ook nog gebruikt kan worden als barbecue. Lucky you heb ik de webshop Vuurplaats gevonden waar ze daar hele mooie exemplaren van hebben. Nu nog de zwoele zomeravonden!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)