Hotspots van Amsterdam!

Fijn boek. Lekker dik!
Fijn boek. Lekker dik!

Nog een weekje, en het is kerstvakantie! Ik heb alvast één thing-to-do op mijn lijstje staan: een dag rondstruinen in Amsterdam, op zoek naar nieuwe adresjes. Van zo'n dag kan ik helemaal opladen! Nu kwam ik een heel leuk boek tegen: Amsterdam in Stijl. Wat ben ik blij dat ik dit boek in huis heb, er staan zoveel leuke adressen in!

Samen met vriendin B ben ik al een plan de campagne aan het maken. We gaan beauty-adresjes bezoeken (dus in plaats van naar één beaytysalon, naar een wenkbrauwenbar. En naar een föhnsalon. Of een massagesalon, zoiets). En we gaan shoppen. Niet in de bekende winkels, maar in de kleine onontdekte boetiekjes. Zóveel leuker. En we gaan zalige koffie drinken. Lekker lunchen. Bijkletsen. Foto's maken en die lekker Instagrammen. Inspiratie opdoen. Wat moois kopen voor onszelf. Je leest het al: dit gaat een heel fijne dag worden. 

je krijgt acuut zin om een dagje #020 te doen...
je krijgt acuut zin om een dagje #020 te doen...

Het boek Amsterdam in Stijl is een super leidraad voor al die leuke adresjes. Ik heb al zoveel leuke plekken gespot die ik nog niet kende! Winkeltjes met curiosa en vintage vondsten, koffiebarretjes en ateliers met keramiek. En hummus-hotspot en een mini-theater. Hmmm. Dat wordt een dagje eraan plakken, wij gaan tijd tekort komen. Ook een dag inspiratie opdoen in #020? Dit boek is echt een aanrader om vantevoren uitgebreid te bestuderen! 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)