Hotelluxe thuis (hoe heerlijk!)

Duurzaam en luxe beddengoed van Suite702
Duurzaam en luxe beddengoed van Suite702

Er zijn weinig dingen fijner dan fris gedoucht een kraakhelder, schoon bed in te stappen. Zo'n heerlijk opgemaakt, hotel-chic bed, voorzien van beddengoed met zo'n klein glansje. Dat is toch het toppunt van me-time? Ik viel als een blok voor het mooie beddengoed van het nieuwe label Suite702. De luxe straalt ervan af!

Je kent het vast wel: krakerig beddengoed. In boutique hotels kom je het vaak tegen. Dekbedden en kussens die een beetje 'kraken' zijn vaak gemaakt van perkal katoen. Zo'n heerlijk gevoel! Suite702 is vernoemd naar de beroemde bed-in van John Lennon en Yoko Ono, toen zij tijdens hun huwelijksreis een week lang in suite 702 verbleven van 't Hilton Hotel in Amsterdam-Zuid. Die week stond in het teken van Bed Peace en precies dat wil Suite702 nou ook uitdragen. Even lekker offline. Me-time. Lekker genieten van en in je bed. Want moeten we dat niet allemaal wat vaker doen? En ja, daar hoort hotelluxe beddengoed bij. Et voià!

Hoeslakens in toffe kleuren
Hoeslakens in toffe kleuren

De Amsterdamse textieldesigner Shirley en reclamestrateeg Olaf vormen het creatieve brein achter Suite702. In hun speurtocht naar fijn, luxe en toch betaalbaar beddengoed kwamen ze niet heel ver. En tja, wat doe je dan, als je creatief én ondernemend bent? Juist. Ze gingen zelf aan de slag, zetten al hun wensen op een rij en vonden een fabriekje in Portugal, gerund door een familie die precies weet hoe je kwaliteit met ambacht mixt. Resultaat: precies dat beddengoed waarvan ze droomden. Met een glansje, in prachtige tinten (wel 14 verschillende kleuren) die je onderling fijn kunt mixen & matchen en vooral: duurzaam geproduceerd. 

En mán, wat ziet dit er lekker uit. Je wilt zo onder het dekbedje stappen. Ook de kleuren vind ik echt héél mooi. Het 'geheim' achter Suite702 is het materiaal: perkal katoen, dat een hoge draaddichtheid heeft. Daardoor voelt het dus wat 'krakerig' glanst het een beetje en voelt het ook een beetje koel aan. Cool. Het katoen waarvan het beddengoed van Suite702 is gemaakt, is overigens biologisch GOTS gecertificeerd katoen. Is ook weer fijn om te weten.

En dan nu de grootste verrassing, brand new en zó tof: de BedMATE. Ook weer zo'n tof verzinsel van Shirley en Olaf. Dit is een 180 cm lang hoofdkussen waar je super lekker tegenaan kunt hangen, loungen en liggen. Ook weer gemaakt in de allerbeste kwaliteit. Je koopt er een hoes bij in een van die prachtige Suite702-kleuren. Hmmm... droom jij hier ook bij weg?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)