HiHaHut

Hihahut by night
Hihahut by night

Dit soort ontdekkingen, daar word ik zo blij van! HiHaHut is een nieuw recreatieconcept dat deze zomer van start gaat in het Groene Hart. Voor haar studie aan de Design Academy in Eindhoven bedacht Anne Beuk dit bijzondere project, een netwerk van hutten die door wandel-, fiets- en vaarroutes met elkaar verbonden zijn. Zie jij jezelf al zitten aan de waterkant in je bijzondere hut?

Overnachten in het groen
De luxe trekkershutten van HiHaHut krijgen een mooie plek in de natuur, de vormgeving van de hut wordt aangepast aan de plek. Staat de hut in het weiland, dan krijgt ie een ‘uitkijktoren’ om vogels te spotten, een andere hut krijgt een glazen dak om naar de sterren te staren. De hut op het water krijgt een lekkere terrasvlonder om met je voeten in het water te bungelen. Alles  om er voor te zorgen dat je je niet meer bewust bent van de snelle wereld om ons heen, maar geniet van de natuur, de rust, de ruimte, het gekwetter van de vogels.

Vier Hihahutten
Vier Hihahutten

Op de tandem, te voet of per roeiboot
Het leukste is natuurlijk om de verschillende hutten te combineren, ze worden zo leuk, ik wil ze straks allemaal wel uitproberen! Speciaal daarvoor heeft HiHaHut een paar leuke arrangementen, inclusief vervoer. Op de tandem naar hut nummer 1, per fiets en roeiboot door naar de volgende hut en de volgende dag te voet weer verder. Het diner en ontbijt worden geregeld, daar word je toch happy van!

Stippel je route uit
Stippel je route uit

Hoezee voor HiHaHut!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)