Het wordt koud! Drie tips.

Dit zijn Wobs!
Dit zijn Wobs!

Heb je het weerbericht voor volgende week al gezien? Het wordt koud. Echt koud. Ik hoop Elfsteden-koud, zó koud. Hier drie tips om je te weren tegen de kou!

Eerst deze gouden tip. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Kijkje achter 't scherm nam bij Hester van Warm on Bikes. Dat zijn van die slimme handwarmers voor op de fiets. Ik ben nog steeds diep onder de indruk van het mooie verhaal dat Hester vertelde. Hoe ze tot haar idee kwam, en dat deze 'Wobs' gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Is echt een fantastisch verhaal! En shop zo'n set voor jezelf. Krijg je echt geen spijt van want ik weet uit ervaring: het is echt súper lekker om door weer en wind je handen in deze warme vachtjes te kunnen schuiven. Een product dat het verdient om heel groot te worden!

Superslimme Smartsjaal
Superslimme Smartsjaal

Ook zo'n briljante webshop is Eefenlienshop.nl. Een nog vrij nieuwe webshop met een paar heel goede producten, zoals de SMARTsjaal. Dit is een sjaal met twee afsluitbare zakjes. Super handig voor je telefoon, zonnebril, OV-kaart of wat los geld... Wat een slim ding hè!

Oma's sokken zonder kriebel
Oma's sokken zonder kriebel

Deze zijn ook van Eefenlienshop.nl: de SOXS sokken. Ik vind ze superleuk. gebreid zoals je oma vroeger deed, maar zonder de kriebel. Gemaakt van de wol van Nieuw-Zeelandse schapen en superzacht. Heerlijk voor 's avonds thuis op de bank, of in je snowboots. Ik zeg: laat de winter maar komen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)