Geslaagd!

Zoals ik van te voren al gedacht had... ik heb mezelfs twee prachtige borden van Lovemyrte.com cadeau gedaan, yihaa!!
Zoals ik van te voren al gedacht had... ik heb mezelfs twee prachtige borden van Lovemyrte.com cadeau gedaan, yihaa!!

Je hebt al kunnen lezen hoe enthousiast Sandra en Natascha over ons Flavourites Feest zijn dat we vorig weekend vierden ter ere van ons 10-jarig bestaan. En dat we in november natuurlijk wéér zo'n heerlijk event gaan neerzetten, dan weer 'gewoon' in Amsterdam. Voor vandaag wil ik graag nog even mijn persoonlijke aanwinsten delen, al is het alleen al om ze even met Natascha te kunnen delen want dat is er niet meer van gekomen... Alles zat bovendien zo mooi ingepakt!

We zijn vanzelfsprekend altijd 'best-wel-druk' tijdens onze eigen events; we willen vooral veel aanwezige webshops persoonlijk spreken en daarnaast komen er ook veel webshopeigenaren langs die eens live willen kennis maken. Ontzettend leuk maar daardoor gaat er natuurlijk wel eens iets aan ons voorbij: hoe heerlijk is het om er als bezoeker te shoppen!? Wij hadden 'n mazzel joh, enige tijd voor het event mailde Dorien ons met de vraag of ze ons mocht komen helpen tijdens ons Flavourites Feest. Nou ehm... daar zeiden wij natuurlijk heel erg enthousiast ja tegen. Mede door haar hulp was ons feestje écht een feestje; zij lette er o.a. op dat we af en toe een slokje water en een hapje van ons broodje namen en ze organiseerde de leuke workshops in onze eigen stand (en nog veel meer!). Het was heerlijk zo'n hulp! Natascha en ik hebben goed om ons heen kunnen kijken, veel mensen gesproken én we hebben zelfs een uur (nou ja...) in het reuzenrad gezeten om de sfeer goed in ons op te kunnen nemen: 10 jaar Flavourites! En dan natuurlijk; ik kon heerlijk shoppen! Ik heb een paar fijne nieuwe aanwinsten op de kop getikt, hier komen ze:

Diysoap.nl kon je gewoon niet voorbij lopen, Renate mixte ter plekke heerlijk geurende kruiden voor een fijne bodyscrup, ook voor mij dus!
Diysoap.nl kon je gewoon niet voorbij lopen, Renate mixte ter plekke heerlijk geurende kruiden voor een fijne bodyscrup, ook voor mij dus!

Mijn grootste cadeau aan mezelf zijn toch wel de twee borden die ik bij Lovemyrte.com kocht; zo leuk om meteen het verhaal achter de geschilderde vogels te horen; waar Myrte ze gespot heeft, hoe ze klinken etc. Ik was natuurlijk allang blij met mijn borden maar haar enthousiaste verhaal maakt mijn cadeau nog leuker!

Decoandlifestyle.nl verkoopt kalkverf (dat betekent dat je niet hoeft te schuren etc, gewoon lekker kalken!); ik vond een gave kleur die ik testen op de kozijnen van mijn huis, wie weet ga ik dan meer bestellen - zin in!
Decoandlifestyle.nl verkoopt kalkverf (dat betekent dat je niet hoeft te schuren etc, gewoon lekker kalken!); ik vond een gave kleur die ik testen op de kozijnen van mijn huis, wie weet ga ik dan meer bestellen - zin in!

Ook Renate van Diysoap.nl stond enthousiast te mixen met heerlijk geurende kruiden en planten. Daar maakt ze o.a. bodyscrubs en gezichtcremes van en tsja... daar kon ik natuurlijk niet aan voorbijlopen. 

Ik geloof dat iedereen verliefd is op het werk van Geertje dat je kunt kopen via 12nicethings.com. Ik viel voor dat zwarte beestje aan de wand!
Ik geloof dat iedereen verliefd is op het werk van Geertje dat je kunt kopen via 12nicethings.com. Ik viel voor dat zwarte beestje aan de wand!

Onlangs heb ik een ruïne gekocht op Mallorca (jawel, uiteindelijk ga ik verhuizen van Palma naar een klein dorpje) daar ga ik toch zeker een jaar 'klussen'. Maar, voor de kozijnen heb ik al een prachtige kleur blauw gevonden bij de shop Decoandlifestyle.com. Ik kan niet wachten om de kleur te gaan testen!

Bij de dames van Byzenz.nl kocht ik een prachtige bananenplant, bij Woonwinkelsiep.nl koos ik een gave plantenpot uit
Bij de dames van Byzenz.nl kocht ik een prachtige bananenplant, bij Woonwinkelsiep.nl koos ik een gave plantenpot uit

Werkelijk iedereen heeft wel een foto op z'n mobiel staan van de stand van Geertje van 12nicethings.com. Wat zij maakt is gewoon ongelofelijk kunstig en beautiful! Ik viel voor het mooie zwarte beestje dat je op haar foto aan de wand ziet... Het was dat ik móest kiezen van mezelf...

Links de tule rok van Love4labels.nl en rechts de notebooks die ik kocht bij Laviedegigi.com (van het merk Rifle Paper Co.)
Links de tule rok van Love4labels.nl en rechts de notebooks die ik kocht bij Laviedegigi.com (van het merk Rifle Paper Co.)

Voor mijn lieve broer, waar ik altijd verblijf als ik in Nederland bent, kocht ik een bananenplant bij Byzenz.nl en een bijpassende plantenpot bij Woonwinkelsiep.nl. Geslaagd!

Natascha kocht bij Studiodewinkel.nl (van onze blogger Sandra inderdaad) voor ons een prachtig cadeau
Natascha kocht bij Studiodewinkel.nl (van onze blogger Sandra inderdaad) voor ons een prachtig cadeau

De stand van Love4labels.nl stond vlak bij onze eigen stand, daar heb ik twee dagen lang veel vrouwen enthousiast kleding zien passen en afrekenen. Ik zag mijn nieuwe aanwinst dan ook al een tijdje hangen en uiteindelijk gedaan dus: ik heb nu eindelijk ook zo'n balletdanser-ige thule rok!

Links op de foto onze steun en toeverlaat tijdens ons eigen feestje; Dorien!
Links op de foto onze steun en toeverlaat tijdens ons eigen feestje; Dorien!

Het merk Rifle Paper Co. kwam ik vaker tegen, bij verschillende stand en ja... op papiergebied is dit toch wel mijn favoriet. Bij Laviedegigi.com kocht ik dan ook een leuke combi van twee notebooks. Dat is altijd een goede aankoop om op voorraad te hebben toch?!

Verder verraste Natascha Maya en mij nog met een prachtig cadeau dat ze kocht bij Studiodewinkel.nl én hoefden we ons geen zorgen te maken over wat we aanmoesten: we liepen we in mooie én comfortabele kleding van Fresh.nl (superfijn!) en als we even wilden zitten dan deden we dat natuurlijk in onze gave stand die we ingericht hadden met de meubels en accessoires van Deens.nl en ploften we neer op de bank van 4x6sofa.com. Een echte blikvanger! Nu aan de slag om slim mijn handkoffertje in te pakken, het moet natuurlijk wel allemaal mee naar mijn thuis op Mallorca ha, ha!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)