Hét perfecte cadeau voor alle moeders!

Een musthave voor elke moeder!
Een musthave voor elke moeder!

Goed voor jezelf zorgen, dat klinkt makkelijker dan gezegd. Hoe vaak schiet de quality time met jezelf er wel niet bij in door alle dagelijkse rompslomp? En hoewel dit voor iedereen geldt, geldt dit zeker voor moeders. Terwijl elke moeder de ruimte verdiend om tot rust te komen en aandacht te schenken aan zichzelf. Pas dan kun je er écht voor anderen zijn, als je zelf helemaal ontspannen en opgeladen bent. Daarom kwam Gezinnig met de oplossing: het boek Mini Mama Momenten. Een musthave voor elke moeder!

De oplossing zit hem volgens Gezinnig (en dit kunnen wij alleen maar beamen) namelijk in de kleine momenten die bij elkaar opgeteld een groots effect hebben. Daarom brengt het boek Mini Mama Momenten 52 manieren om beter voor jezelf te zorgen. Ieder Moment is opgebouwd uit een oefening (doemoment), tips en verdiepende informatie (leesmoment) en ruimte voor aantekeningen (invulmoment). Van je onderdompelen in een (voeten)bad, dansen in je woonkamer (té leuk en té lang geleden dat we dat gedaan hebben), op date gaan met jezelf tot voelen wat je voelt. Het enige wat je nodig hebt is 10 minuten. En even eerlijk, hoe vaak heb jij die jezelf gegund de laatste tijd? Wij veels te weinig.  

Gun jij jezelf 10 minuten op een dag?
Gun jij jezelf 10 minuten op een dag?

Het dreamteam dat Mini Mama Momenten samenstelde bestaat van links naar rechts uit Maartje Kuiper (grafisch vormgeving), Rianne van Essen (uitgever) en Annet de Vries (auteur en illustraties) die voor dit boek honderden vrouwen sprak, wijsheden verzamelde, oefeningen getest heeft en in haar eigen ervaringen als moeder dook. Well done ladies!

Het dreamteam achter Mini Mama Momenten
Het dreamteam achter Mini Mama Momenten

Wil jij je moeder verrassen met Kerst, op haar verjaardag of gewoon zomaar? Dan is dit het perfecte cadeau. Een boek vol wijsheden, praktische en haalbare oefeningen en bemoedigende woorden. En trouwens niet alleen voor je moeder, maar natuurlijk ook voor jezelf. Enjoy!

Tijd om voor jezelf te zorgen!
Tijd om voor jezelf te zorgen!
Een boek vol wijsheden
Een boek vol wijsheden

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)