Het perfecte cadeau

Prachtige shoppers om mee verwend te worden!
Prachtige shoppers om mee verwend te worden!

Cadeaus kopen voor anderen is soms best een opgave en je eigen verlanglijst opstellen is ook niet altijd even makkelijk. Nu is de tijd van het jaar weer aangebroken dat we elke dag brainstormen over de perfecte cadeaus. Waar wordt ze nou echt blij van, wat is nou echt mooi? Ik denk dat er een hele grote kans is dat je bij TASZIE slaagt in het vinden van het perfecte cadeau. Echt iets waar je zus, vriendin, moeder of jijzelf blij van wordt!

Denk bijvoorbeeld aan dit leuke portemonneetje. Heel veel vrouwen hebben een portemonnee waar ze stiekem al veel te lang mee lopen, maar zelf geen nieuwe kopen. “Een portemonnee is een verzamelplek voor je geld en pasjes, zolang hij het doet, is het goed toch?” Ik ken wel een paar van die vrouwen… Hoe leuk is het dan om zo’n uniek, duurzaam en (natuurlijk) mooi portemonneetje te geven? Wie je het ook gaat geven, het is gegarandeerd een leuke verrassing!   

Portemonneetje voor maar €12,50
Portemonneetje voor maar €12,50

Ook leuk (en nieuw in de collectie!) zijn de leren strik armbanden. Nu zal je misschien denken “strik armbanden? Wat moet ik me daarbij voorstellen?” Nou, heel simpel eigenlijk! Een stijlvolle leren armband die in de vorm van een strik is gemaakt waardoor het een echte eyecatcher is om je pols. In verschillende kleuren, voor verschillende outfits. Ik zou bijvoorbeeld een zwarte variant perfect vinden bij een mooie zwarte jurk met kerst. Of een cognac-kleurige bij dat leuke rode rokje van je vriendin. Super betaalbaar, dus perfect als cadeau waar een budget bij zit!

De strik armband (€10)
De strik armband (€10)

En om dan nog even terug te gaan naar je eigen verlanglijst mag je natuurlijk wel iets heel moois vragen, want zo heel af en toe mag ook jij verwend worden. TASZIE heeft genoeg moois om jezelf mee te verwennen. Shoppers, clutches, handtassen, noem maar op. Het is gewoon zo ontzettend fijn om een goede tas te hebben die echt lang mee gaat. Dat is niet het enige voordeel aan de tassen van TASZIE. Alle producten van dit Nederlandse label zijn handgemaakt, tijdloos en uniek. TASZIE gebruikt Europees rundleer dat in kleine hoeveelheden ingekocht wordt en gebruikt wordt in eigen atelier. Een prachtig cadeau met uitstraling én een verhaal!

Tip: TASZIE heeft speciaal voor Sinterklaas een hele fijne actie lopen. Namelijk gratis verzending met de kortingscode SINT2018. Nog fijner om hier je Sinterklaascadeaus te scoren dus!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)