Het nieuwe kerstpakket: de giftbox

Care giftbox
Care giftbox

Wat geef je je moeder of zus voor kerst cadeau? Of die dierbare vriendin, die het verdient om eens verrast te worden? Hoe meer leuke spullen er te koop zijn, hoe moeilijker het is om iets passends voor een ander te kopen, lijkt het soms wel. Vera, eigenaresse van webshop Brainydays.nl, helpt je uit de brand. Zij stelde giftboxen samen, naar thema. Oh... een heel pakket vol spullen die echt al-le-maal leuk zijn, hoe slim is dat?

Bedrijven kunnen kant-en-klare kerstpakketten bestellen bij Vera, die precies weet wat mooi en helemaal on trend is. En jij? Ook jij kunt hier pakketten bestellen. Nee: giftboxen, zó heten ze. Nu is Brainydays.nl sowieso een fijne webshop waar ik geloof ik nog nooit een item heb gezien dat ik maar zo-zo vond. Dus als je hier shopt, zit 't echt wel goed. Maar door giftboxen samen te stellen, koop je dus een aantal op elkaar afgestemde producten voor een extra fijne prijs. Zo hoef je dus niet lang te zoeken naar een mooi cadeau én shop je met korting. Voordeel op voordeel! Als eerste deze: de 'care' giftbox. Alleen al voor de mooie metalen draadmand zou ik deze giftbox kopen. Maar er zitten nog veel meer mooie producten in: muurvaasjes, handzeep, heerlijke thee... Wie zou jij zo'n giftbox cadeau doen? De waarde van de producten is € 49,90, maar de giftbox shop je voor € 40,-. O... wat een leuk pakket voor onder de boom!

Pretty Pink giftbox
Pretty Pink giftbox

Deze is ook fijn: de 'pretty pink' giftbox. Met zo'n heel toffe SiSi mok, chocolade van Snor (ja, die kennen wij hier natuurlijk wel!) en ook weer die heel subtiele muurvaasjes. Nice, nice. Dit is echt zo'n vriendinnenpakket! Voor alle producten los zou je € 37,- betalen, maar de giftbox shop je voor € 30,-!

Desk essentials giftbox
Desk essentials giftbox

Leuk voor je collega's: de desk essentials giftbox. Met een zalige geurkaars van Brandt, washitape, een tof notitieblok en meer. Gewoon heel veel, met een waarde van € 46,80 en als je 't als pakket koopt voor € 35,-. Wat leuk hè! Bijkomend voordeel: je hoeft nergens meer over na te denken... Ik zeg: slim; zo'n giftbox. Er zijn nog meer giftboxen in de webshop, bekijk ze hier allemaal.

Psssst: tipje! Er is ook een surprise giftbox, waarbij het dus een totale verrassing is wat Vera erin stopt! Deze giftbox heeft een waarde van € 50,- en shop je voor € 25,-! 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)