Het meest duurzame kraamcadeau: de Milestone Krasposter

Alle eerste keren van je kindje op één plek!
Alle eerste keren van je kindje op één plek!

Wat vliegt de tijd hè. Oké, het is een cliché, maar o zo waar. Zeker als je kleine kinderen hebt, en al helemaal als je de trotse mama of papa bent van een kersverse baby! Want wat een hoop eerste momenten maak je dan mee, en die wil je je later allemaal herinneren. Maar hoe leg je het vast als je geen smartphone in de buurt hebt of, erger nog, als je zélf niet in de buurt bent?

Als je net als ik behoort tot Generatie X, dan heb je thuis vast een fotoalbum van je eerste levensjaar met -inmiddels vergeelde- foto’s en voorin een aantal pagina’s waarin je ouders alle mijlpalen hebben opgeschreven. De kraamtijd, je eerste lachje, je eerste stapjes, tandjes, prikjes en ga zo maar door. Misschien zit er zelfs nog wel een haarlok in van je eerste bezoek aan de (thuis)kapper. Super leuk om terug te zien, maar wel een ontzettend tijdrovende klus om zo’n jaaroverzicht samen te stellen. En hoe graag je zo’n babydagboek of babyfotoboek ook wilt invullen voor je oogappeltje, vaak komt het er niet van want daar hebben (of nemen) we anno 2021 niet echt meer de tijd voor.
.
Dat moet makkelijker kunnen, dachten Sherief en Marissa na de geboorte van hun eerste kindje. En dus ontwikkelden zij de Milestone Krasposter, waarop je heel eenvoudig alle belangrijke gegevens en de mijlpalen uit het eerste jaar van je kindje kunt vastleggen. Yay, klinkt goed toch! Leuke bonus is dat je met deze Milestone Krasposter meteen een prachtig accessoire voor in de babykamer hebt.

Kiezen, krassen en invullen
Kiezen, krassen en invullen

Maar, hoe werkt zo’n poster dan? Nou, easy peasy. Je kiest één van de drie designs (Jungle Green, Flamingo Pink of Mountain Blue) en vult daarop als eerste de naam, geboortedatum, -tijd, -plaats en -gewicht in. En dan is het wachten op een bijzondere gebeurtenis! Eerste badje gehad? Kras het bijbehorende gouden vakje open en vul de datum in. Voor het eerst een groentehapje gegeten? je raadt het, gouden vakje open krassen en invullen die datum. Super leuk om zo door het eerste levensjaar van je kindje telkens weer een nieuwe mijlpaal in te vullen. Er zijn in totaal 26 gouden vakjes, dus genoeg om van te genieten.

Maak er een echte eyecatcher van in een mooie eiken lijst
Maak er een echte eyecatcher van in een mooie eiken lijst

Tip: hang de Milestone Krasposter op in de babykamer of kinderkamer. Telkens als je er langs loopt, zie je welke stappen je kleintje al heeft gezet en word je weer even teruggebracht naar dat bijzondere moment. Sweet memories, zullen we maar zeggen. En tuurlijk, je maakt vast ook heel veel mooie foto’s en video’s van de mijlpalen uit het eerste jaar (en het tweede, en derde, en vierde. Oké het stopt eigenlijk nooit!). Maar het fijne van de Milestone Krasposter is dat je àl die bijzondere eerste keren op één plek hebt in een eigen, uniek en tastbaar baby jaarverslag. Net als dat album dat mijn ouders vroeger gemaakt hebben, maar dan een stuk overzichtelijker en super snel gemaakt.

Bewaar je Milestoneposter in de bijpassende koker
Bewaar je Milestoneposter in de bijpassende koker

En ben je na een poosje toe aan een make-over van de kinderkamer, dan doe je de Milestone Krasposter in de mooie koker waarin je ‘m ook ontvangt. Zo blijft ie mooi en kun je er later nog weer eens naar terug kijken, samen met je kind bijvoorbeeld. Hier hebben jij en je kind een leven lang plezier van. Hoe mooi is dat! Iemand nog een origineel kraamcadeau nodig??

Je shopt de Milestone Krasposter in 3 designs op A2 of A2 formaat. Er is ook een Engelstalige poster en een A2 wissellijst (wit, eiken en zwart eiken).  

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)