Het allerleukste van Fiep Westendorp!

leuk voor in de kinderkamer
leuk voor in de kinderkamer

Wie is er niet groot geworden met de aandoenlijke tekeningen van Fiep Westendorp. Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet, Floddertje.. Zo heerlijk nostalgisch! Maar hé, Fiep Westendorp is echt niet alleen iets van vroeger dankzij de geweldige Fiepwestendorpwebshop.nl. Hier shop je namelijk de allerleukste Fiep-spulletjes. Boeken, speelgoed, kaarten, knuffels, muurstickers en zelfs kleding. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het, so be prepared! Leuk als cadeautje óf voor in de kinderkamer!

Want zeg nou zelf, deze posters zijn toch te leuk om niet op te hangen in de kamer van je kleine spruit? De Jip en Janneke poster ‘Wiegje’. Zó schattig voor op de babykamer. Of de poster met het meisje op de fiets, leuk voor als ze iets ouder zijn! En psst.. ook verkrijgbaar met een groene achtergrond voor op de jongenskamer.

prachtig fotobehang
prachtig fotobehang

Pak jij het liever wat groter aan? Neem dan eens een kijkje bij het fotobehang, móói!! Wat dacht je van het fotobehang met de beroemde kraanwagen uit het boek ‘Pluk van de Petteflet’ door Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp voor op de jongenskamer? Of dit schattige fotobehang uit het boek ‘Floddertje’ voor alle lieve meiden? Té leuk toch?!

muurstickers in alle soorten en maten
muurstickers in alle soorten en maten

Oh en als je toch bezig bent, zie deze gave muurstickers eens! Met deze supergrote set dieren muurstickers wordt elke kamer ongetwijfeld een feestje. Als de kids nu nog maar van hun kamer af willen komen! En in kon het niet laten om je het meisje op de fiets weer te laten zien, I love it! Absoluut mijn persoonlijke favoriet.

gave tegeltjes met Fiep-figuren
gave tegeltjes met Fiep-figuren

Dat de illustraties van Fiep Westendorp een podium verdienen, dat staat als een paal boven water. Gelukkig weten ze bij Fiepwestendorpwebshop.nl wel hoe ze dat moeten doen. Hoe leuk en origineel zijn deze fraaie tegeltjes met diverse Fiep-figuren?! Superleuk als (kraam)cadeau of voor in de keuken of badkamer. Waar zou jij ze neerhangen?

it's tea time!
it's tea time!

Over de keuken gesproken, ze hebben hier ook onwijs leuk servies! Voortaan kun jij je thee helemaal in stijl drinken met deze porseleinen theepot ‘Vogel’. Bijpassende mokken erbij en laat het bezoek maar komen. It’s tea time!

inspiratie genoeg
inspiratie genoeg

Ah ja en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een leuk spul hebben ze hier zeg. Ik weet waar ik moet zijn voor leuke cadeautjes! En als ik dan toch ga bestellen, dan kan ik het niet laten om ook iets voor mijzelf te kopen. Ik denk dat ik voor het boek ‘Blikvangers’ ga, met een selectie van illustraties van Fiep Westendorp die bedoeld waren om in het oog te springen en de kijker te verleiden. Kom maar op met die inspiratie! Of toch een van die leuke kaartjes? Weet je wat, ik koop het gewoon allebei.

reacties op dit blog (1)

21 juni 2018
Ingrid van Wettum
Fantastisch!! Van van kinds af aan helemaal weg van de tekeningen van Fiep Westendorp!! Dus zo’n 58 jaar al fan!!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)